🎓 Exàmens i classes de manera presencial

Respecte a les classes del segon semestre, també s'aplicarà el criteri d'impartir-les de manera presencial. Així, es donarà continuïtat al model conforme al qual s'ha desenvolupat la docència durant els primers mesos del curs.

Fecha: dimarts, 11 de gener de 2022 a las 19:00h

Exàmens i classes presencials

Aquesta setmana ha començat el període d'exàmens finals del primer semestre. Les proves s'estan fent de manera presencial. Així ho va determinar el Consell de Govern en la reunió extraordinària del 7 de gener, en què també es van acordar les alternatives d'avaluació final per als casos d'estudiants confinats a causa de la covid-19.

Respecte a les classes del segon semestre, també s'aplicarà el criteri d'impartir-les presencialment. Així, es donarà continuïtat al model en què s'ha desenvolupat la docència durant els primers mesos del curs, que concorda amb les indicacions transmeses per les conselleries de Salut i Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya durant la reunió amb els rectors de les universitats catalanes del dia 28 de desembre.

I també amb les recomanacions formulades sobre aquest tema per la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE). Aquesta última, en un comunicat difós el 3 de gener, advoca per la màxima presencialitat possible com "la millor opció per a garantir el dret a l'educació i la qualitat d'aquesta".

El text també al·ludeix a la conveniència de fer els exàmens de manera presencial i invoca l'experiència de les universitats per fer dels campus espais segurs des del punt de vista sanitari.

Comunicat de la CRUE

Resum de la reunió amb els consellers de la Generalitat
 

Exàmens i classes presencials