🎓 Ángel Herrera a estudiants i professors excel·lents

El dilluns, 25 de gener, el grup educatiu CEU celebra l'acte de la conversió de Sant Pau, el seu patró. Es tracta d'un acte de reconeixement de l'esforç i dedicació a la institució per part dels membres que formen aquesta gran comunitat educativa: professors, personal i estudiants.

Fecha: dimecres, 20 de gener de 2021 a las 15:30h

Ángel Herrera a estudiants i professors excel·lents

Dilluns, 25 de gener, el grup educatiu CEU celebra l'acte de la conversió de sant Pau, el seu patró. Es tracta d'un acte de reconeixement de l'esforç i dedicació a la institució per part dels membres que formen aquesta gran comunitat educativa: professors, personal i estudiants.

Entre els diversos guardons que es donen a conèixer durant la cerimònia, hi figuren els Premis Ángel Herrera a l'excel·lència, que cada centre lliura en dues categories: millor estudiant i millor docent.

Dins de la categoria que reconeix els millors professors, en la nostra universitat han estat distingits els següents: Franciele Corti (Facultat de Comunicació, Educació i Humanitats), Salud Porras (Facultat de Psicologia), Francisco Villacampa (Facultat de Dret i Empresa) i Eduardo Armas (Àrea de Postgrau).

Els estudiants de la UAO CEU premiats en la XXIV edició dels Ángel Herrera han estat Montserrat Batlle (Facultat de Comunicació, Educació i Humanitats), Cristina Barroso (Facultat de Psicologia), Diego Ernesto Iván Sánchez Borjas (Facultat de Dret i Empresa) i Miguel María Jiménez de Cisneros Ortiz (Àrea de Postgrau).

A causa de les limitacions actuals, la celebració de la conversió de sant Pau es farà de manera virtual, seguint un guió molt especial adaptat a les circumstàncies. Començarà a les 10:30 i es podrà seguir a través d'aquest enllaç.

Ángel Herrera a estudiants i professors excel·lents