馃帗 Prendre decisions pensant matem脿ticament

"Per a prendre decisions cal pensar estrat猫gicament i per a pensar estrat猫gicament hem de pensar matem脿ticament".

Fecha: dimarts, 03 de desembre de 2019 a las 11:45h

Prendre decisions pensant matem脿ticament

El fet que els recursos siguin limitats ens obliga a prendre decisions. "Per prendre decisions cal pensar estrat猫gicament i per pensar estrat猫gicament hem de pensar matem脿ticament". Aix铆 ho ha afirmat el vicerector d'Ordenaci贸 Acad猫mica i Professorat de la nostra universitat, Joan Ripoll, a la presentaci贸 de l'exposici贸 "Quan no n'hi ha prou per repartir. Pensar matem脿ticament".

La presentaci贸, que s'ha fet a la Universitat, ha comptat amb la intervenci贸 del comissari, el doctor Javier Mart铆nez de Alb茅niz, que ha animat els assistents a contemplar aquesta exposici贸 pensant en la mena de problem脿tiques que s'hi mostren, per貌 sabent que "m茅s enll脿 del contingut hi ha una teoria important abans de prendre decisions".

Precisament, el professor de Matem脿tiques de la nostra universitat Jes煤s Montes ha instat a "pensar matem脿ticament quan tinguem un problema estrat猫gic".

Aquesta exposici贸, feta per sis investigadors del grup de recerca consolidat Teoria de Jocs i Mercats d'Assignaci贸 de la Universitat de Barcelona, s'exhibir脿 a la planta baixa de la UAO CEU des d'avui fins al 13 de desembre.
 

Prendre decisions pensant matem脿ticament