🎓 'Farewell Gal·la': comiat dels internacionals de primer quadrimestre

La nostra Oficina Internacional vol que se'n vagin amb la certesa de saber diverses coses: que sempre seran part de la nostra universitat, que ha sigut un plaer gaudir de la diversitat que aportaven al nostre dia a dia i que no els oblidarem. .

Fecha:


  • Comienza: dilluns, 11 de de desembre de 2023 a las 18:45h
  • Finaliza: dilluns, 11 de de desembre de 2023 a las 20:00h
Lugar:


  • Aula Magna
Contacto

'Farewell Gal·la': comiat dels internacionals de primer quadrimestre

Eren els últims dies d'estiu quan van arribar i, a les portes de l'hivern, ha arribat el moment d'acomiadar-los. Els estudiants d'intercanvi que tenien previst passar el primer quadrimestre al nostre campus estan ja escurant les últimes setmanes de l'experiència.

La nostra Oficina Internacional vol que se'n vagin amb la certesa de saber diverses coses: que sempre seran part de la nostra universitat, que ha sigut un plaer gaudir de la diversitat que aportaven al nostre dia a dia i que no els oblidarem.

Per a transmetre aquest missatge, s'ha organitzat una 'Farewell Gal·la'. El ritual d'aquest acte tanca el missatge de subratllar la importància dels estudiants internacionals per a la vida en Bellesguard. El comiat també forma part del temps que hem passat junts.

'Farewell Gal·la': comiat dels internacionals de primer quadrimestre