馃帗 Seu del Drac Novell Internacional

La Universitat acollir脿 les pr貌ximes dues pr貌ximes edicions del Festival Drac Novell Internacional (DNI), que promou l'Associaci贸 Empresarial de la Publicitat.

Fecha: dilluns, 16 de juliol de 2018 a las 15:00h

Seu del Festival Drac Novell Internacional

La Universitat acollir脿 les pr貌ximes dues pr貌ximes edicions del Festival Drac Novell Internacional (DNI), que promou l'Associaci贸 Empresarial de la Publicitat. L'acord amb aquesta associaci贸 per ser seu del DNI' 2018 i del DNI' 2019 far脿 que la nostra universitat sigui el punt de trobada dels joves publicistes i comunicadors de diferents parts del m贸n.

El DNI 茅s un festival que 茅s dirigeix a estudiants i recentment llicenciats en Publicitat i Comunicaci贸 (fins a dues anys despr茅s d'haver-es graduat). L'aposta per premiar nous talents en aquests camps 茅s un dels trets caracter铆stiques d'aquest certamen. L'altre 茅s la internacionalitat: estudiants i graduats de 30 universitats de diferents pa茂sos van participar en l'煤ltima edici贸 i s'espera que la d'aquest any, la 21a, sigui la m茅s cosmopolita de totes.

A m茅s, el DNI 茅s un f貌rum de trobada entre els estudiants i joves professionals amb figures consolidades i ag猫ncies. La intenci贸 茅s que les promeses de la Publicitat i la Comunicaci贸 puguin accedir a les ag猫ncies i professionals que marquin tend猫ncia i donar a con猫ixer davant aquests la qualitat i car脿cter innovador del seu treball.

Previsiblement, el Festival DNI' 2018 se celebrar脿 durant els dies 29 i 30 de novembre.

 

Drac Novell