Fecha: dilluns, 16 de juliol de 2018 a las 14:00h

Seu del Festival Drac Novell Internacional

La Universitat acollirà les pròximes dues pròximes edicions del Festival Drac Novell Internacional (DNI), que promou l'Associació Empresarial de la Publicitat. L'acord amb aquesta associació per ser seu del DNI' 2018 i del DNI' 2019 farà que la nostra universitat sigui el punt de trobada dels joves publicistes i comunicadors de diferents parts del món.

El DNI és un festival que és dirigeix a estudiants i recentment llicenciats en Publicitat i Comunicació (fins a dues anys després d'haver-es graduat). L'aposta per premiar nous talents en aquests camps és un dels trets característiques d'aquest certamen. L'altre és la internacionalitat: estudiants i graduats de 30 universitats de diferents països van participar en l'última edició i s'espera que la d'aquest any, la 21a, sigui la més cosmopolita de totes.

A més, el DNI és un fòrum de trobada entre els estudiants i joves professionals amb figures consolidades i agències. La intenció és que les promeses de la Publicitat i la Comunicació puguin accedir a les agències i professionals que marquin tendència i donar a conèixer davant aquests la qualitat i caràcter innovador del seu treball.

Previsiblement, el Festival DNI' 2018 se celebrarà durant els dies 29 i 30 de novembre.

 

Drac Novell