馃帗 La fiscalitat de les startups

En aquest sentit, la Universitat, amb el Col路legi de Gestors Administratius de Catalunya, una jornada per tractar la fiscalitat d'aquest fenomen emergent.

Fecha:


  • Comienza: dijous, 28 de febrer de 2019 a las 17:00h
  • Finaliza: dijous, 28 de febrer de 2019 a las 19:00h
Lugar:


  • Sal贸 de Graus

La fiscalitat de les startups

En el m贸n de l'emprenedoria hi ha un nou tipus de negoci que est脿 guanyant molta import脿ncia i que est脿 ampliant i dinamitzant el teixit empresarial, les startups.

Les startups s贸n negocis amb idees excel路lents molt vinculades a les noves tecnologies. At猫s que plantegen models de negoci molt nous es requereix un coneixement espec铆fic des del punt de vista de les obligacions i q眉estions fiscals d鈥檃quest tipus d鈥檈mpresa.

En aquest sentit, la Universitat, amb el Col路legi de Gestors Administratius de Catalunya, una jornada per tractar la fiscalitat d'aquest fenomen emergent. La sessi贸 es dur脿 a terme el proper 28 de febrer a la sala de graus de la nostra universitat i anir脿 a c脿rrec de I帽aki Silva Vergara, Soci de l'脌rea Fiscal de Rousaud Costas Duran. La confer猫ncia s'organitza en el context de les activitats previstes per celebrar els deu anys del m脿ster universitari en Gesti贸 Administrativa.

Els aspectes que es tractaran durant la sessi贸 seran la inversi贸 en les startups i els beneficis fiscals que generen, els sistemes de retribuci贸 als treballadors, la peculiaritat de la tributaci贸 dels nous negocis com la moneda digital, la internacionalitzaci贸 o el comer莽 online i la venda d'una startup.