馃帗 Formadors en lideratge amb el segell de CCL

Aquesta 茅s la ra贸 per la qual el grup educatiu CEU, al que pertany la nostra universitat, es va aliar amb el Center for Creative Leadership

Fecha: divendres, 29 de juny de 2018 a las 12:30h

Formadors en lideratge amb el segell de CCL

Liderar i saber formar l铆ders 茅s imprescindible en l'actual context acad猫mic i professional. Aquesta 茅s la ra贸 per la qual el grup educatiu CEU, al que pertany la nostra universitat, es va aliar amb el Center for Creative Leadership, instituci贸 de refer猫ncia en el concepte de lideratge del segle XXI. Aquesta col路laboraci贸 permet implantar dins dels centres del CEU el programa "Leadership Essentials".

Un pas clau per traslladar el paradigma de lideratge que proposa CCL a la formaci贸 que s'imparteix a la Universitat 茅s comptar amb formadors acreditats. En aquest punt es troben actualment el director de l'脿rea d'Internacional de la Universitat, Swen Seebach i el director del m脿ster universitari en Comunicaci贸 Digital i Noves Tecnologies de la nostra universitat, Juan Francisco Jim茅nez, que participen durant aquests dies en el curs de formadors CCL.

Seebach i Jim茅nez, al costat de professionals de la resta de centres del CEU, adquireixen els coneixements metodol貌gics i els conceptes necessaris per ser formadors en lideratge conforme a l'enfocament de CCL. En aquest context, treballen la capacitat d'autoan脿lisi, les habilitats interpersonals, la localitzaci贸 i focalitzaci贸, la detecci贸 les oportunitats de context i les estrat猫gies guanyadores a cada moment.

La Universitat, pionera en formaci贸 de lideratge

Gr脿cies a l'alian莽a esmentada, la nostra universitat 茅s l'煤nica a Catalunya validada conforme a la metodologia del Center for Creative Leadership (CCL). Aix铆, sis m脿sters de l'oferta de postgrau de la Universitat inclouen m貌duls de formaci贸 espec铆fica en lideratge CCL:  El m脿ster en Log铆stica i Comer莽 Internacional, el de Dret Mar铆tim, el de Comunicaci贸 Digital i Noves Tecnologies, el de Postproducci贸 Audiovisual, el de Gesti贸 i Comunicaci贸 d'Entitats Socials i Solid脿ries i el Global MBA CEU IAM.

En 2016, el Financial Times va situar al CCL com un de les cinc millors institucions de formaci贸 executiva a escala mundial. El seu model est脿 avalat per 46 anys d'experi猫ncia, en els quals ha format a m茅s de 20.000 l铆ders de 20 pa茂sos diferents.

 

CCL