Fecha: divendres, 29 de juny de 2018 a las 12:30h

Formadors en lideratge amb el segell de CCL

Liderar i saber formar líders és imprescindible en l'actual context acadèmic i professional. Aquesta és la raó per la qual el grup educatiu CEU, al que pertany la nostra universitat, es va aliar amb el Center for Creative Leadership, institució de referència en el concepte de lideratge del segle XXI. Aquesta col·laboració permet implantar dins dels centres del CEU el programa "Leadership Essentials".

Un pas clau per traslladar el paradigma de lideratge que proposa CCL a la formació que s'imparteix a la Universitat és comptar amb formadors acreditats. En aquest punt es troben actualment el director de l'àrea d'Internacional de la Universitat, Swen Seebach i el director del màster universitari en Comunicació Digital i Noves Tecnologies de la nostra universitat, Juan Francisco Jiménez, que participen durant aquests dies en el curs de formadors CCL.

Seebach i Jiménez, al costat de professionals de la resta de centres del CEU, adquireixen els coneixements metodològics i els conceptes necessaris per ser formadors en lideratge conforme a l'enfocament de CCL. En aquest context, treballen la capacitat d'autoanàlisi, les habilitats interpersonals, la localització i focalització, la detecció les oportunitats de context i les estratègies guanyadores a cada moment.

La Universitat, pionera en formació de lideratge

Gràcies a l'aliança esmentada, la nostra universitat és l'única a Catalunya validada conforme a la metodologia del Center for Creative Leadership (CCL). Així, sis màsters de l'oferta de postgrau de la Universitat inclouen mòduls de formació específica en lideratge CCL:  El màster en Logística i Comerç Internacional, el de Dret Marítim, el de Comunicació Digital i Noves Tecnologies, el de Postproducció Audiovisual, el de Gestió i Comunicació d'Entitats Socials i Solidàries i el Global MBA CEU IAM.

En 2016, el Financial Times va situar al CCL com un de les cinc millors institucions de formació executiva a escala mundial. El seu model està avalat per 46 anys d'experiència, en els quals ha format a més de 20.000 líders de 20 països diferents.

 

CCL