馃帗 Franco Bernab茅 obre el cicle 'Universitat-Empresa'

El president no executiu de Cellnex, Franco Bernab茅, ha estat l'encarregat d'impartir la pon猫ncia amb qu猫 es posa en marxa el cicle 'Universitat-Empresa: Trobades amb CEO'.

Fecha: dimecres, 19 de febrer de 2020 a las 18:00h

Franco Bernab茅 obre el cicle Universitat-Empresa

El president no executiu de Cellnex, Franco Bernab茅, ha estat l'encarregat d'impartir la pon猫ncia amb qu猫 es posa en marxa el cicle Universitat-Empresa: Trobades amb CEO. Es tracta d'una iniciativa impulsada pel Vicerectorat de Relacions Institucionals amb la col路laboraci贸 de la C脿tedra d'Empresa Familiar i de Creaci贸 d'Empreses.

Per a aquesta confer猫ncia inaugural, el cicle ha comptat amb un ponent de gran experi猫ncia en el sector tecnol貌gic i de les telecomunicacions, ja que, a m茅s de la seva posici贸 actual a Cellnex, Bernab茅 ha estat CEO d'ENI i Telecom It脿lia, entre altres responsabilitats.

La visi贸 de llarg abast de Bernab茅 s'ha filtrat en els temes que ha tractat durant la seva intervenci贸, en la qual ha reflexionat sobre el paper fonamental que la legislaci贸 antimonopoli ha tingut hist貌ricament per fomentar la competitivitat en els sectors tecnol貌gics.

El ponent ha parlat davant d'una audi猫ncia d'estudiants, fonamentalment de l'脿rea d'Empresa i Economia. La de Bernab茅 ha estat la primera sessi贸 d'un cicle pel qual passaran figures de refer猫ncia del m贸n empresarial i econ貌mic.

 

Franco Bernab茅 obre el cicle Universitat-Empresa