馃帗 Gegants d'internet i ciutadania del segle XXI

Aquest 茅s el context sobre el qual es vol reflexionar en la primera sessi贸 del Cicle 'Universitat-Empresa: Trobades amb CEO's', organitzat pel Vicerectorat de Relacions Institucionals de la Universitat amb la col路laboraci贸 de la C脿tedra d'Empresa Familiar i Creaci贸 d'Empreses.

Fecha:


  • Comienza: dilluns, 17 de febrer de 2020 a las 17:00h
  • Finaliza: dilluns, 17 de febrer de 2020 a las 19:00h
Lugar:


  • Sal贸 de Graus
Contacto

Gegants d'Internet i ciutadania del segle XXI

L'eclosi贸 de l'economia digital ha estat lligada a l'aparici贸 de grans corporacions amb un domini sobre el seu sector que no s'havia vist des dels grans oligopolis de principis del XX.

La digitalitzaci贸 de la societat i l'economia planteja problem脿tiques de molt ampli abast. El tractament i la comercialitzaci贸 de les dades, clau en la nova economia, necess脿riament generen la necessitat d'una resposta en termes de defensa de la compet猫ncia i de la privacitat. De la mateixa manera, tamb茅 茅s inevitable una reflexi贸 sobre la posici贸 que el ciutad脿 ocupa en la relaci贸 amb aquests nous gegants econ貌mics.

Aquest 茅s el context sobre el qual es vol reflexionar en la primera sessi贸 del Cicle Universitat-Empresa: Trobades amb CEOs, organitzat pel Vicerectorat de Relacions Institucionals de la Universitat amb la col路laboraci贸 de la C脿tedra d'Empresa Familiar i Creaci贸 d'Empreses.

Per a aquesta primera sessi贸 es comptar脿 amb el criteri d'una persona especialment qualificada per analitzar els desafiaments de la societat digital: el president del Consell d'Administraci贸 de Cellnex, Franco Bernab茅, que anteriorment va ser CEO de ENI i Telecom Italia. Impartir脿 la confer猫ncia "Gegants d'Internet davant les lleis antimonopoli i de privacitat".

Cellnex 茅s el principal operador europeu independent d'infraestructures de telecomunicacions sense fils, amb una cartera total de m茅s de 50.000 empla莽aments.

 

Gegants d'Internet i ciutadania del segle XXI