🎓 La delicada gestió de l'èxit

En aquesta cerimònia s'ha imposat la beca i lliurat el diploma a les noves promocions dels màsters

Fecha: dilluns, 09 de juliol de 2018 a las 13:30h

La delicada gestió de l'èxit

Saber gestionar l'èxit, situar a la persona com a prioritat i evitar la influència d'opinions alienes basades únicament en judicis de valor, aquesta, és la triple reflexió que ha transmès el cofundador de Flamingueo, Jacinto Flete, a les noves promocions de titulats de màsters i postgraus de la Universitat.

Flete, que ha intervingut en qualitat de padrí, ha advertit als presents de com de pertorbador pot resultar l'èxit. "Les decisions preses des de l'ego són dolentes", ha assegurat. Igualment contaminants són les opinions poc fonamentades, mentre que, per contra, "les que es basen en l'experiència són or".

També s'ha referit Flete a l'aprenentatge intrínsec a tot fracàs. La possibilitat que les coses no surtin ben no ha de portar a la paràlisi. Aquesta és una idea en la qual també ha incidit Ariadna Coll, del màster universitari en Postproducció Audiovisual, que ha parlat en representació dels recentment titulats. "No li tinc por al fracàs, sinó al fet de no saber gaudir del camí mentre ho estic recorrent", ha assegurat. També ha tingut paraules per a la Universitat, "un lloc en el qual he après a pensar". La nostra universitat, ha afegit, destaca per la seva "transversalitat, apoderament de l'alumne i amor a la persona".

En aquesta línia, el director de màsters i postgraus, Ivan Roa, ha subratllat la importància dels valors en un món volàtil. "Canvia la societat, les formes de comunicar-nos, la tecnologia, però els valors són l'essència". Finalment, el rector honorari, Juan Corona, ha convidat els presents a gaudir de la satisfacció d'haver "acabat una etapa d'una carrera molt llarga. L'aprenentatge no té fi".

En aquesta cerimònia s'ha imposat la beca i lliurat el diploma a les noves promocions dels màsters en Comunicació Digital i Noves Tecnologies, Gestió i Comunicació d'Entitats Socials i Solidàries, Logística i Comerç Internacional, Postproducció Audiovisual, Psicologia General Sanitària, així com del Global MBA CEU IAM i del postgrau en Comunicació Gastronòmica i Enològica. S'ha celebrat en el saló d'actes de l'Institut de Microcirurgia Ocular, a causa de les obres que s'estan duent a terme a l'Aula Magna.

 

La delicada gestió de l'èxit