Fecha: dijous, 26 de octubre de 2017 a las 18:45h

El Global MBA fa palesa el seu ADN internacional i emprenedor

La internacionalitat, l'emprenedoria i la vocació de lideratge s'han fet patents en la posada marxa del Global MBA Inter CEU, que s'ha produït aquesta setmana. Aquests tres elements, presents en l'ADN del màster, eren especialment perceptibles en els estudiants, un grup de diversa procedència: Xina, Colòmbia, Perú, Romania, Iran, Argentina, Ucraïna, Guatemala, Pakistan y Espanya, estan representats en l'alumnat del Global MBA. Una aula global per a un títol global.

El Global MBA Inter CEU és la versió del MBA adaptada al segle XXI que promou el CEU Institute for Advance Managament (IAM). Hi uneixen forces les tres universitats del grup CEU (Barcelona, Madrid i València) i els altres dos socis amb els quals s'imparteix el programa: Babson College (Estats Units) i Kobe University (Japó).

CEU IAM presenta un MBA alineat amb la lògica social, cultural i econòmica del nostre temps, que està marcada per la globalització, la digitalització, el canvi permanent i la prevalença d'un sentit ètic dels negocis. Els participants en aquest programa s'embarquen en un viatge de deu mesos en totes les competències transversals que fan que la gestió i l'adreça siguin, a més, lideratge.

L'aspecte del lideratge està especialment subratllat en el disseny del MBA, que inclou mòduls acreditats i impartits conforme a la metodologia del Center for Creative Leadership, una de les cinc escoles de negoci de referència mundial, reconeguda pel seu pioner enfocament del lideratge.

La internacionalitat no es limita a la diversitat cultural de l'alumnat. El Global MBA s'imparteix en tres països diferents. El viatge comença a Barcelona, a la nostra universitat, i continuarà per Boston i Kobe.