🎓 Gala dels XVIII GoliADs UAO CEU Awards

Els GoliADs UAO CEU Awards, el primer Festival de Comunicació i Publicitat on els estudiants jutgen i reconeixen el treball dels professionals del sector, celebren enguany la seva XVIII edició.

Fecha:


  • Comienza: dijous, 09 de de maig de 2024 a las 21:00h
  • Finaliza: dijous, 09 de de maig de 2024 a las 22:30h
Lugar:


  • Aula Magna
Contacto

Gala dels XVIII GoliADs UAO CEU Awards

Els GoliADs UAO CEU Awards, el primer Festival de Comunicació i Publicitat on els estudiants jutgen i reconeixen el treball dels professionals del sector, celebren enguany la seva XVIII edició. El 9 de maig, l'Aula Magna de la Universitat Abat Oliba CEU tornarà a acollir la gala de lliurament de premis, en la qual es donaran un total de 13 guardons.

La temàtica d'enguany és Disney, per a celebrar els 100 anys de The Walt Disney Company. Del total de les 13 categories premiades en aquesta edició, el festival concedeix 8 premis d'elecció directa: "Millor trajectòria professional", "Suport en la docència"- en memòria d'Andreu Barrabino, qui va ser cap d'estudis de Publicitat i RR. PP. De la UAO CEU i referent en el món de la Publicitat-, "Millor doblatge musical", "Innovació i Creativitat", "Millor Podcast","Millor Comunicació de Marca", "GoliAD a títol pòstum" i "100 anys de Ràdio".

El Festival ha anat adaptant-se en els últims anys per a reconèixer nous formats i professionals L'edició d'enguany compta amb la categoria "Millor Creador de Contingut", el guanyador del qual s'obtindrà a través de votació popular en xarxes socials i que en els pròxims dies s'anunciaran els candidats a emportar-se el guardó. D'elecció indirecta es premien també 4 categories: "Millor Campanya Valors humans", "Millor Campanya Digital", "Millor Espot" i "Millor Campanya Gràfica".

Gala dels XVIII GoliADs UAO CEU Awards