🎓 La nit en què els GoliADs es van fer majors d’edat

Els GoliADs UAO CEU Awards, el primer certamen de Publicitat i Comunicació on els estudiants reconeixen i premien el treball dels grans del sector, van atorgar ahir a l'Aula Magna de la Universitat els premis corresponents a la seva XVIII edició. L'agència Ogilvy obté el seu doble reconeixement en les categories de Millor Campanya Digital amb “Map of Emotions” per a Audi, i Valors Humans amb la campanya “La meva veu, el meu vot” per a l'Associació adELA.

Fecha: divendres, 10 de de maig de 2024 a las 13:15h

La nit en què els GoliADs es van fer majors d’edat

Els GoliADs UAO CEU Awards, el primer certamen de Publicitat i Comunicació on els estudiants reconeixen i premien el treball dels grans del sector, van atorgar ahir a l'Aula Magna de la Universitat els premis corresponents a la seva XVIII edició. L'agència Ogilvy obté el seu doble reconeixement en les categories de Millor Campanya Digital amb “Map of Emotions” per a Audi, i Valors Humans amb la campanya “La meva veu, el meu vot” per a l'Associació adELA. Així mateix, el GoliAD a la Millor Campanya Gràfica va ser per a Sapristi Décom amb “Brutea”, per al Ajuntament de Dénia. L'agència Cheeseburger va obtenir el premi al Millor Espot de TV amb la campanya “Avis” per als productes vegetals Heura.

En relació amb les categories d'elecció directa, el premi a la Millor Trajectòria Professional va recaure en el periodista Pedro Piqueras per la seva honorable carrera sent la veu d'actualitat de milions d'espanyols. Per part seva, la Cadena SER ha estat reconeguda amb el premi als 100 anys de la ràdio i Angel Martín, en la de Millor Podcast. Així mateix, la Kings League va obtenir el GoliAD en la categoria d'Innovació i Creativitat i GoodNews a millor comunicador de marca.

A més, Xavier Casado i Albert Maruny van guanyar el premi de Suport a la Docència- Andreu Barrabino, instaurat en memòria del qual va ser director d'estudis de Publicitat i Relacions Públiques de la UAO i un dels impulsors dels GoliADs. Finalment, en els premis elegits per votació popular en xarxes socials, YoSoyPlex va ser triat en la categoria a Millor Creador de Contingut. Finalment, en l'edició d'enguany s'ha decidit atorgar un GoliAD a títol pòstum per a María Teresa Campos, en reconeixement al seu llegat i el seu impacte durador en el món de la comunicació.

La 18ª edició de aquests premis

El Festival, patrocinat en aquesta edició per Idilia i Masia Tero, ha premiat al llarg de tots aquests anys a professionals de la comunicació de reconeguda trajectòria com Matías Prats, Olga Viza, Luis Bassat, Josep Cuní, Iñaki Gabilondo, Julia Otero, Risto Mejide, Roberto Leal o Mercedes Milà, entre molts altres. En les últimes edicions també ha premiat a persones que acaparen el protagonisme en canals en línia com és el cas de Ibai Llanos, AuronPlay o Gerard Romero.

La nit en què els GoliADs es van fer majors d’edat