馃帗 La gran cita del debat universitari en catal脿

Despr茅s de trenta debats ja es coneix al guanyador de la Lliga universit脿ria de Debat que organitza la Xarxa Vives i la fase final s'ha disputat a la nostra universitat.

Fecha: divendres, 12 de abril de 2019 a las 14:15h

La gran cita del debat universitari en catal脿

Despr茅s de trenta debats ja es coneix al guanyador de la Lliga universit脿ria de Debat que organitza la Xarxa Vives i la fase final s'ha disputat a la nostra universitat. En aquesta quinzena edici贸 la universitat guanyadora, despr茅s d'una llarga deliberaci贸 del jurat, ha estat la Universitat Aut貌noma de Barcelona que s'ha imposat a la Ramon Llull en el debat final.

Un altre dels premis d'aquesta lliga de debat, en aquest cas a nivell individual, era el premi a millor orador, que ha quedat en mans d'脌ngels Grimalt, de la Universitat de Val猫ncia.
Aquesta quinzena edici贸 ha comptat amb la participaci贸 de setze universitats de Catalunya, les Illes Balears i la Comunitat Valenciana.

Al llarg dels quatre dies de competici贸 la nostra universitat ha estat testimoni d'un enriquidor exercici de debat i an脿lisi d'un tema d'actualitat com 茅s la gestaci贸 subrogada.

 

La gran cita del debat universitari en catal脿