Fecha: divendres, 19 de maig de 2017 a las 15:00h

El valor educatiu de l'empatia, en Education Talks

La Universitat ha organitzat una nova edició de les trobades Education Talks, espais de diàleg entre educadors i persones compromeses amb la millora de l'educació a través de la innovació. Dos centenars participants s'han citat en aquesta tercera edició, en el qual l'empatia i la capacitat per emprar els nous canals per bastir ponts amb els estudiants han estat dos de les idees destacades.

Presentat per la responsable d'Informació i Orientació Acadèmica, Olga Morelli, el Education Talks s'ha obert amb sis intervencions que han servit per inspirar el posterior col·loqui. Els ponents han coincidit a assenyalar que el docent ha de partir de l'empatia per exercir la seva labor i aprofitar les oportunitats de connectar amb els joves que proporcionen els nous canals de comunicació.

Han participat:

  • Pablo Herreros: Presentador de “Yo, mono” de La 2 TVE. Va ser director científic del programa “Inteligencia Emocional” de la Fundació Punset; “L’evolució humana, l’evolució en l’educació. Neurociència per tots”.
  • Sergio Castro: Profesor10deMates, canal d’èxit que ofereix com ensenyar matemàtiques. Premi Bitácoras 2016 Youtube; “Nen als 80 i professor del S.XI: mates, física i química al poder”.
  • Marta Botet: Estudiant, bloguera i la primera BookTuber Catalana. Conferenciant a Tedyouth 2015 de New York. Fomenta la lectura des de les xarxes socials: ¿Qui ha dit que els llibres han mort? “Jo també participo de la meva educació”.
  • Mariano Bártoli: Director d’Estudis d’Educació Infantil i Primària UAO CEU. "Projecte Benín: el desafiament de formar mestres amb vocació de servei".
  • Frank Sabaté: Professor de l’Escola Projecte de Barcelona i membre del comitè científic del projecte Educació Demà. “Programa, crea, gaudeix: maker a l’aula”.
  • Cristina Gutiérrez: Codirectora de la Granja Escola de Sta. María de Palautordera; “Entrenar als fills per la vida”.

Consulta més informació a la nota de premsa.

Education Talks