Fecha:


  • Comienza: divendres, 27 de octubre de 2017 a las 09:00h
  • Finaliza: divendres, 27 de octubre de 2017 a las 14:00h
Lugar:


  • Aula Magna
Contacto

Al benestar a l’empresa s’arriba mitjançant la innovació

La Càtedra d'Economia Solidària, en col·laboració amb l'empresa d'economia social Apunts organitzen la tercera edició d de la Jornada Implementar la RSE. En aquesta ocasió, es convoca amb el lema 'Innovar per crear benestar en les organitzacions'.

Els organitzadors parteixen de la idea que és necessari aplicar un enfocament creatiu al camp del benestar dins de les organitzacions. El que es proposa és anar un pas més enllà de la prevenció de la salut física i mental i que la RSE s'orienti també a la creació d'un entorn en què el treballador se senti bé i que fomenti un estil de vida saludable. A més, perquè això sigui viable, s'entén que cal fer que aquest aspecte de la RSE s'integri en la mateixa filosofia de l'empresa, en la seva arquitectura institucional.

L'enfocament participa de la lògica win-win que ha caracteritzat a les dues anteriors de la Jornada. Es parteix de la idea que les empreses que afavoreixen el benestar dels seus empleats obtenen d'aquests un major compromís amb els objectius de l'organització.

Per als organitzadors, és essencial estimular l'aparició de lideratges que projectin noves idees i solucions. En aquest sentit, un dels objectius primordials de la Jornada és donar difusió a experiències innovadores que ja s'apliquen reeixidament i que les persones que hi ha darrere d'aquestes iniciatives puguin trobar-se i dialogar sobre el futur de la RSE.

La Jornada comptarà amb els següents ponents: el director general de Great Place to Work Espanya, Nicolás Ramilo; la directora de la Fundació Factor Humà, Anna Fornés; la directora de RR.HH de Roche Diagostics, Emma Hernández; el responsable de Selecció i Formació i Desenvolupament del Programa d'Alt Rendiment i Benestar de Nestlé, Franciso Megías; el director de Benestar Personal d'Aigües de Barcelona, Antoni Amela; i la coacher i experta en RR.HH, María Antonia Carmona; A més, es farà lliurament d'uns reconeixements a empreses, que es concedeixen en tres categories: 'Promoció de la diversitat', 'Empresa amb innovació social' i 'Empresa amb valors socials'.

Consulta el programa de la Jornada.