Fecha:


  • Comienza: divendres, 27 de octubre de 2017 a las 09:00h
  • Finaliza: divendres, 27 de octubre de 2017 a las 14:00h
Lugar:


  • Aula Magna
Contacto

Estratègies de benestar a l'empresa

La Universitat acollirà la III Jornada Implementar la RSE: Innovar per crear benestar en les organitzacions, impulsada per l'empresa d'economia social Apunts i la Càtedra d'Economia Solidària de la nostra universitat.

Es tracta d'un punt de trobada entre professionals del món empresarial amb l'objectiu de donar veu als projectes que desenvolupen estratègies de benestar en les organitzacions, per tal que serveixin com a exemple per implementar-les en altres empreses.

La jornada se centra en la necessitat de traslladar la innovació al camp del benestar en les organitzacions, és a dir, trobar noves estratègies per cuidar la salut física i mental dels treballadors, crear un entorn de treball en què les persones se sentin bé, fomentar un estil de vida saludable i, d'aquesta manera, aconseguir que els treballadors se sentin part de l'estructura de l'empresa.

La directora de la Càtedra d'Economia Solidària, Carmen Parra, el director gerent d'Apunts, Julio Castillo, i la directora general de Barcelona Activa, Sara Berbel, inauguraran la jornada.

La primera conferència, presentada pel director general de Great Place to Work Espanya, Nicolás Ramilo, estarà dedicada a "Claus de la cultura dels millors llocs per treballar". Seguidament, s'obrirà una taula rodona sobre "Experiència de benestar en les organitzacions", on els professionals exposaran les seves estratègies de RSE. Hi participaran la directora de RR.HH de Roche Diagnostics, Emma Hernández, el responsable de la selecció, formació i desenvolupament del programa d'Alt Rendiment de Nestlé, Paco Megías, i el director de RR.HH d'Aigües de Barcelona, Antoni Amela.

Després d'una pausa de mitja hora, la coacher i experta en RR.H, Mª Antonia Carmona, impartirà el taller "Poc és molt: com aconseguir el benestar a la feina a través del coaching".

Finalment, es tancarà la jornada després de l'entrega de reconeixements per part del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en les categories de: Promoció de la diversitat, Empresa amb innovació social i Empresa amb valors socials.