Fecha:


  • Comienza: dilluns, 16 de octubre de 2017 a las 16:00h
  • Finaliza: dilluns, 16 de octubre de 2017 a las 18:00h
Lugar:


  • Saló de Graus
Contacto

Cita amb l'emprenedoria femenina

Al món de l'emprenedoria, la presència de la dona cada vegada és més notable. Ho és en termes qualitatius però, sobretot, des d'un punt de vista qualitatiu. No obstant això, a l'emprenedoria femenina encara li queden reptes a afrontar.

La Càtedra d'empresa Familiar i de Creació d'Empreses, conscient de la importància de fomentar i visibilitzar les iniciatives emprenedores de les dones organitza regularment els 'Workshops de la dona emprenedora'. En aquest cas, es tracta de la tercera edició.

El Workshop consisteix en una sessió basada en experiències. En aquesta línia, l'activitat inclou un col·loqui amb la fundadora de Teterum, Patrícia Pólvora (la ponència de la qual es titula "500 dies de viatge. Pensaments sobre l'emprenedoria social) i l'emprenedora digital, Geni Ramos ("Com aconsegueixi crear un Negoci Digital amb només 24 anys i sense experiència"). Són dues joves emprenedores que exposaran com van engegar els seus projectes d'emprenedoria i què han après en tot aquest procés.

La trobada està organitzada per la directora d’estudis de Direcció d’Empreses, Carmen Ruiz, el professor Alexis Vegas i el col·laborador de la Càtedra Ángel Pachón, amb el suport de CEU Emprende, Santander, Club d’Emprenedors, CreaHouse, iElektro, Rokets, iBeautty.