Fecha: dimarts, 17 de gener de 2017 a las 16:30h

Increment del 25% del nombre de beques CEU Merit Program

El nombre de places al mèrit acadèmic, que a la Universitat s'instrumenta a través de "CEU Merit Program", se situa per al curs vinent per sobre de cinquanta. L'augment suposa un increment de més del 25% respecte a la quantitat oferida el curs passat, que va ser de quaranta beques.

Aquesta ampliació del nombre de places confirma l'aposta per recompensar l'esforç i talent d'estudiants de batxillerat excel·lents que es va fer el curs passat amb la implantació del 'CEU Merit Program'. La creació d'aquest programa de beques ja va suposar duplicar el nombre de beques al mèrit acadèmic i amb l'augment d'aquest any es ratifica en aquesta línia de suport a l'estudiant meritori. La filosofia de les beques és evitar que el factor econòmic impedeixi a l'alumne que ha demostrat dedicació i capacitat prendre el camí que desitgi en l'elecció d'estudis universitaris.

El propòsit i paràmetres d'aquestes ajudes són compartits per les tres universitats que s'agrupen sota el segell del grup educatiu CEU, que és la institució educativa privada que més diners destina a beques al nostre país.

Dins del programa, s'hi inclouen dos tipus d'ajudes. La convencional –"Beca CEU Merit Program"- implica un descompte sobre el cost del curs d'entre el 50% i el 65%, mentre que la "Beca CEU Merit Program 100" cobreix la totalitat.

Les beques CEU Merit porten inherent un compromís amb la trajectòria de l'estudiant al llarg de la carrera, tenen vocació de continuïtat. La beca es renova automàticament cada curs si l'alumne becat manté el nivell acadèmic.

Aquest aspecte del compromís amb l'estudiant també ha condicionat el calendari de presentació de sol·licituds i definitiva resolució de la beca. El 12 de juny els alumnes becats ja sabran que compten amb una beca de la nostra universitat, la qual cosa suposa un factor de seguretat per a la realització de les Proves d'Accés a la Universitat, que es fan posteriorment.

Beques