🎓 Ingrés en la Reial Acadèmia de la Història

El vicerector de Relacions Institucionals de la nostra universitat, Dr. Sergi Rodríguez López-Ros, ha estat recentment triat acadèmic corresponent de la Reial Acadèmia de la Història (RAH).

Fecha: dimarts, 03 de març de 2020 a las 19:15h

Ingrés en la Reial Acadèmia de la Història

El vicerector de Relacions Institucionals de la nostra universitat, el Dr. Sergi Rodríguez López-Ros, recentment ha estat escollit acadèmic de la Reial Acadèmia de la Història (RAH). Hi ingressa per ocupar plaça per Zamora.

Entre els motius de l'elecció, la presidenta de la RAH, Carmen Iglesias, ha destacat les recerques i publicacions de Rodríguez López-Ros en molt diversos àmbits: història local, història de la cultura gitana, història de les idees i història d'Espanya a Itàlia.

La RAH és, al costat de l'Espanyola i la de Belles Arts de San Fernando, una de les tres acadèmies creades el segle XVIII sota l'impuls del moviment il·lustrat. Compta amb el patronatge real i el suport del Ministeri d'Educació, Cultura i Esports i del Banc d'Espanya, així com amb aportacions de protectors i benefactors privats.

 

Ingrés en la Reial Acadèmia de la Història