馃帗 Ingr茅s en la Reial Acad猫mia de la Hist貌ria

El vicerector de Relacions Institucionals de la nostra universitat, Dr. Sergi Rodr铆guez L贸pez-Ros, ha estat recentment triat acad猫mic corresponent de la Reial Acad猫mia de la Hist貌ria (RAH).

Fecha: dimarts, 03 de mar莽 de 2020 a las 19:15h

Ingr茅s en la Reial Acad猫mia de la Hist貌ria

El vicerector de Relacions Institucionals de la nostra universitat, el Dr. Sergi Rodr铆guez L贸pez-Ros, recentment ha estat escollit acad猫mic de la Reial Acad猫mia de la Hist貌ria (RAH). Hi ingressa per ocupar pla莽a per Zamora.

Entre els motius de l'elecci贸, la presidenta de la RAH, Carmen Iglesias, ha destacat les recerques i publicacions de Rodr铆guez L贸pez-Ros en molt diversos 脿mbits: hist貌ria local, hist貌ria de la cultura gitana, hist貌ria de les idees i hist貌ria d'Espanya a It脿lia.

La RAH 茅s, al costat de l'Espanyola i la de Belles Arts de San Fernando, una de les tres acad猫mies creades el segle XVIII sota l'impuls del moviment il路lustrat. Compta amb el patronatge real i el suport del Ministeri d'Educaci贸, Cultura i Esports i del Banc d'Espanya, aix铆 com amb aportacions de protectors i benefactors privats.

 

Ingr茅s en la Reial Acad猫mia de la Hist貌ria