Fecha: dimarts, 04 de juliol de 2017 a las 10:30h

Creativitat per a docents

Aquesta setmana s’imparteixen les sessions del Taller Pro-Crea de Creativitat per a Docents, impartit pel professor de Creativitat de la Universitat, Mariano Baños. Conduïts per Baños, docents i professionals de l’educació de diversos centres de Catalunya indaguen en el fet mateix de la creativitat i el seu potencial educatiu.

Aquest taller va néixer per donar resposta a les inquietuds que van mostrar els assistents a la sessió monogràfica sobre creativitat d’Education Talks: Un professor és creatiu per que prepara les classes amb creativitat o ho és per que va creatius els seus alumnes?

Arran d’aquella pregunta, Mariano Baños ha creat un taller que condensa en vuit hores els continguts de l’assignatura Introducció a la Creativitat que ell mateix imparteix a la Universitat. El taller combina teoria i pràctica a parts iguals per abordar tots aquells factors de la creativitat transversal que, per una banda, serviran al docent per fer més atractives les seves classes i, per altra banda, facilitaran que s’infongui la creativitat entre el seus alumnes.

Així, les sessions s’estructuren en els següents blocs: “La intel·ligència”, “La creativitat”, “El creatiu”, “La mecànica”, “El pensament”, “El pensament inspirat” i “Tècniques d’excitació”.

Taller de Creativitat per a Docents