馃帗 La integraci贸 com a palanca de canvi a l鈥檈mpresa

La Llei d'Integraci贸 de la Persona Minusv脿lida (LISMI) ser脿 l'eix vertebrador dels debats de la IV edici贸 de la Jornada Implementar la RSE, que organitzen conjuntament la nostra C脿tedra d'Economia Solid脿ria i l'empresa d'Economia Social 'Apunts'

Fecha:


  • Comienza: dimecres, 24 de octubre de 2018 a las 09:00h
  • Finaliza: dimecres, 24 de octubre de 2018 a las 14:00h
Lugar:


  • Aula Magna
Contacto

La integraci贸 com a palanca de canvi a l鈥檈mpresa

La Llei d'Integraci贸 de la Persona Minusv脿lida (LISMI) ser脿 l'eix vertebrador dels debats de la IV edici贸 de la Jornada Implementar la RSE, que organitzen conjuntament la nostra C脿tedra d'Economia Solid脿ria i l'empresa d'Economia Social 'Apunts'.

La Jornada pren la LISMI com a refer猫ncia per posar de manifest que el compliment de les seves previsions ha de ser ent猫s com una veritable palanca de canvi en les organitzacions i no com el simple compliment d'un formalisme administratiu. L'enfocament amb el qual s'organitzen les pon猫ncies i taules rodones connecta amb la l铆nia ja treballada en anteriors edicions: explorar el concepte 'win-win' entre empreses i organitzacions del tercer sector.

En aquesta l铆nia s'analitzar脿 la creaci贸 de valor que genera la inclusi贸 laboral de persones amb discapacitat o en risc d'exclusi贸. Una generaci贸 de valor que repercuteix en la mateixa cultura corporativa i en la relaci贸 de l'empresa amb el seu entorn, clients i grups d'inter猫s. 脡s a dir, la jornada tornar脿 a posar l'accent en all貌 que ha estat la seva ra贸 de ser des del seu naixement: evidenciar que, quan la cultura inclusiva forma part de l'estrat猫gia i la identitat de l'empresa, es genera un cercle virtu贸s en qu猫 tots surten beneficiats.

La confer猫ncia inaugural ser脿 a c脿rrec del president de la consultoria d'innovaci贸 estrat猫gica Lead to Change, Xavier Marcet, que parlar脿 d贸na Resposabilidad Social Empresarial en l'era de la Intel路lig猫ncia Artificial. El programa inclou tamb茅 un taller sobre LISMI, que impartir脿 el cap de servei d'Orientaci贸 Laboral de la Direcci贸 general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, I帽aki Zallo, aix铆 com la taula rodona 'Experi猫ncies enriquidores en la implementaci贸 de la LISMI'.

La jornada acabar脿 amb el lliurament dels IV Reconeixements Win Win, que es concedeixen en les categories de 'Promoci贸 de la diversitat', 'Innovaci贸 social' i 'Valors socials'.