馃帗 Internacionalitat acreditada pel r脿nquing CyD

Recentment, la Fundaci贸 Coneixement i Desenvolupament va presentar p煤blicament les dades de la sisena edici贸 del seu r脿nquing d'universitats.

Fecha: dilluns, 27 de maig de 2019 a las 14:45h

Internacionalitat acreditada pel r脿nquing CyD

La Fundaci贸 Coneixement i Desenvolupament fa poc va presentar p煤blicament les dades de la sisena edici贸 del seu r脿nquing d'universitats. Es tracta del barem que m茅s universitats espanyoles integra. En aquesta edici贸, ha tingut en compte 73 de les 81 universitats que imparteixen estudis de grau a Espanya.

La nostra universitat figura com a grup d'alt rendiment en diversos aspectes avaluats al r脿nquing. Destaquen, concretament, dues q眉estions que connecten amb la nostra orientaci贸 internacional: la mobilitat dels estudiants i el professorat estranger.

L'铆tem de professorat estranger examina el percentatge de PDI d'altres pa茂sos en relaci贸 amb el total de professors del claustre, la qual cosa dona la mesura de la capacitat per atreure talent i investigadors d'altres pa茂sos.

El par脿metre de mobilitat d'estudiants es mesura en funci贸 de la r脿tio existent entre el nombre d'estudiants de grau i m脿ster que participen en programes d'intercanvi amb l'estranger i el total d'estudiants matriculats. El fet de ser grup d'alt rendiment en aquest aspecte fa palesa la quantitat i diversitat d'experi猫ncies internacionals que tenen a l'abast els estudiants de la nostra universitat.

A m茅s, en el cap铆tol d'"Ensenyament i aprenentatge", la Universitat apareix destacada en tres apartats: taxa de graduaci贸, taxa de rendiment i taxa d'猫xit. La primera al路ludeix al percentatge de matriculats que acaben amb 猫xit el seu programa d'estudis de grau, mentre que la de rendiment es refereix a la relaci贸 entre el nombre de cr猫dits superats pels estudiants matriculats en un curs acad猫mic i el nombre total de cr猫dits matriculats en aquest curs acad猫mic.

 

Internacionalitat acreditada pel r脿nquing CyD