🎓 International Day: la diversitat sent a la taula

Any rere any se celebra en la Universitat l'International Day, una jornada gastronòmica en la qual alumnes de diferents nacionalitats que estudien en la nostra universitat donen a provar plats típics dels seus respectius països a la resta de la comunitat universitària.

Fecha: dijous, 07 de de març de 2019 a las 15:45h

International Day: la diversitat sent a la taula

Any rere any se celebra en la Universitat l'International Day, una jornada gastronòmica en la qual alumnes de diferents nacionalitats que estudien en la nostra universitat donen a provar plats típics dels seus respectius països a la resta de la comunitat universitària. És una activitat promoguda per la International Office.

La nota de diversitat cultural que es busca amb aquesta activitat s'ha complert amb escreix aquest any. Tretze països han estat representats en l'International Day, on han participat estudiants d'Ucraïna, Mèxic, Bèlgica, els Estats Units, França, Polònia, Espanya, Alemanya, Escòcia, Rússia, Hongria, Itàlia i Bulgària. Tots ells ompliment de menjar, bon ambient i de música de diverses latituds el claustre de la nostra universitat.

Malgrat la fraternitat entre països, també hi ha hagut temps per a la competició. Al final de la jornada s'ha triat al millor lloc de la fira i aquest any la parada guanyadora ha estat la mexicana que, amb el seu menjar i la seva ambientació han captivat, a tots els assistents.

Finalment, l'International Day ha conclòs amb la presentació de les parelles lingüístiques que s'han format gràcies a la iniciativa 'Tàndem', que ha posat en marxa el Servei de Llengües. 'Tandem' ha ajudat a formar parelles unides per l'interès mutu en les respectives llengües maternes.

 

International Day: la diversitat sent a la taula