🎓 Investidura de Robert P. George com a doctor honoris causa

Investidura de Robert P. George com a doctor honoris causa de la nostra universitat, que incorpora així al seu claustre a una de les figures de referència mundial en el camp del Dret constitucional i la Filosofia del Dret

Fecha:


  • Comienza: dijous, 23 de de març de 2017 a las 13:00h
  • Finaliza: dijous, 23 de de març de 2017 a las 15:00h
Lugar:


  • Aula Magna
Contacto

Investidura de Robert P. George com a doctor honoris causa

La Universitat investirà com a Doctor Honoris causa el professor Robert P. George, titular de la Càtedra McCormick de Jurisprudència a la Universitat de Princeton i director del James Madison Program in American Ideals en aquesta mateixa universitat. D'aquesta manera, la nostra universitat incorpora al seu claustre un dels intel·lectuals més notables que actualment té Estats Units.

A la seva activitat acadèmica se li uneix la feina en diverses organitzacions i institucions. Ha estat lletrat del Tribunal Suprem, etapa en què va rebre el Premi Jutge Tom C. Clark, ha presidit, fins fa uns mesos, la Comissió dels Estats Units de Llibertat Religiosa-USCIRF i ha estat membre de la Comissió mundial de la UNESCO d'Ètica de la Ciència i la Tecnologia (COMEST) i de la Comissió de Bioètica del President dels Estats Units. Per la seva contribució a la vida pública del seu país se li va concedir la Medalla del President dels Estats Units.

En l'actualitat, segueix sent Conseller de la signatura d'advocats Robinson & McElwee (Charleston,WV), membre del Council on Foregin Relations (CFR) i vicepresident del Ethics and Public Policy Center, entre altres responsabilitats.
Pablo Nuevo, director del Departament de Dret i Ciències Polítiques, serà l'encarregat de la lectura de la laudatio que precedirà a la investidura.

Investidura de Robert P. George com a doctor honoris causa