馃帗 Juristes que treballen pels drets i la conviv猫ncia

La Universitat ha celebrat la cerim貌nia de graduaci贸 de les noves promocions dels m脿sters i postgraus de l'脿rea jur铆dica.

Fecha: dilluns, 17 de juny de 2019 a las 16:15h

Juristes que treballen pels drets i la conviv猫ncia

La Universitat ha celebrat la cerim貌nia de graduaci贸 de les noves promocions dels m脿sters i postgraus de l'脿rea jur铆dica. Per tant, estaven d'enhorabona els nous titulats dels m脿sters en Advocacia, Dret Mar铆tim i Gesti贸 Administrativa, aix铆 com els dels cursos d'especialitzaci贸 en Dret Penal Econ貌mic i Compliance i 脪rgans de Compliment.

Tots ells formen part de la categoria de juristes. Per aquest motiu, han de tenir la satisfacci贸 de pert脿nyer a un ofici de gran utilitat social. "Gr脿cies als juristes tenim una societat millor. La conviv猫ncia de qu猫 gaudim avui no seria la mateixa sense el treball dels juristes". Aix铆 ho ha destacat el padr铆 de la promoci贸, el secretari i president de la Comissi贸 de Normativa de l'Il路lustre Col路legi de l'Advocacia de Barcelona, Jes煤s S谩nchez.

Respecte al cas concret de l'advocacia, S谩nchez considera que 茅s "una de les professions m茅s belles", ja que consisteix en la "lluita pels drets i llibertats dels ciutadans".

Un cop que el padr铆 va concloure el discurs, es van lliurar diplomes i imposar beques dels nous titulats. Seguidament, va parlar Aina Martorell, que va pronunciar el discurs en representaci贸 dels titulats de l'脿rea jur铆dica. Despr茅s d'ella, va tancar l'acte el rector honorari de la Universitat, Carlos P茅rez del Valle.

 

Juristes que treballen pels drets i la conviv猫ncia