Fecha: dilluns, 24 de juliol de 2017 a las 14:30h

Art contemporani i col·leccionisme jove es troben a KOYAC

L'alumni del doble grau en Dret i Ciències Polítiques, Andrea Coll Palomares, ha llançat una plataforma en línia anomenada KOYAC (Kicking Off Young Art-Collecting).

Es tracta d'un ambiciós projecte "amb l'objectiu d'acostar l'art contemporani a tots aquells que, o no s'ho han plantejat mai, o no saben com endinsar-se en aquest apassionant món, que a priori pot semblar opac i inaccessible", així ho defineix la seva creadora. Juntament amb el seu soci, Nacho Vallés, amb KOYAC pretén iniciar els joves en l'art de col·leccionar i acompanyar-los en les seves primeres adquisicions.

A la pàgina web es recullen les obres a la venda per col·leccions i durant un període de temps limitat. Les col·leccions i obres es trien de galeries de tot el món, compreses en un rang de preus assequibles, ja sigui d'artistes emergents amb certa projecció o establerts. La pàgina posa especial atenció a oferir contingut didàctic i actualitzat per conèixer de forma ràpida i senzilla les novetats d'aquest sector i adquirir els coneixements que estimulin un interés més gran per l'art.

El projecte es basa en 4 pilars fonamentals: la selecció, d'una banda, de les col·leccions que ofereixen a la web, i el filtratge, per un altre, entre totes les possibilitats que ofereix el mercat, de manera que es posa a la disposició del col·leccionista únicament les obres que puguin ser del seu interès; la garantia que les obres són de qualitat, autèntiques i traçables, gràcies a la reputació de les galeries amb què col·labora; el dinamisme, ja que, en un mercat en constant evolució, les col·leccions han d'estar vives i renovar-se periòdicament; i, finalment, el més distintiu de KOYAC és l'assessoria, gràcies a la qual els neòfits podran demanar consell.

Photo by Stephen Di Donato on Unsplash