🎓 Primera sessió del Club 'Lectures que uneixen'

La Biblioteca, el Servei de Llengües i els graus d'Educació de la nostra universitat organitzen el Club Librofórum 'Lectures que uneixen'.

Fecha:


  • Comienza: dijous, 20 de de juny de 2024 a las 18:00h
  • Finaliza: dijous, 20 de de juny de 2024 a las 19:30h
Lugar:


  • Saló d'Actes del Nou Edifici
Contacto

Primera sessió del Club 'Lectures que uneixen'

La Biblioteca, el Servei de Llengües i els graus d'Educació de la nostra universitat organitzen el Club Librofórum 'Lectures que uneixen'. S'impulsa amb l'objectiu de promoure un espai de connexió i convivència amb la lectura com a vehicle conductor. En aquest cas, el llibre que es pren de referència és 'Cometes en el Cel', de Khaled Hosseini.

L'elecció d'aquesta obra respon a la filosofia del club 'Lectures que uneixen': destacar obres que fomenten el diàleg i la reflexió sobre qüestions culturals i humans, la qual cosa redunda en una major estima per la diversitat de pensaments i experiències. Aquest esperit de connexió i enteniment entronca amb la figura de l'Abat Oliba, promotor de les Assemblees de Pau i Treva, que a la Catalunya medieval va ser espai de pacte i trobada.

La primera sessió del Librofórum se celebra el dijous, 23 de maig. La inscripció es gestiona a través d'aquest enllaç.

El Club 'Lectures que uneixen' s'organitza amb el suport del Districte Sarrià-Sant Gervasi de l'Ajuntament de Barcelona i l'Associació Veïnal de Sant Gervasi-La Bonanova.
 

Primera sessió del Club 'Lectures que uneixen'