馃帗 Futurs juristes preparats per al Legal Tech

Actualment, el jurista d'avui ha d'encarar necess脿riament la digitalitzaci贸, ja sigui com a eina o com a mat猫ria sobre la qual generar alternatives des del punt de vista legal.

Fecha: dilluns, 03 de febrer de 2020 a las 19:00h

Futurs juristes preparats per al 'legal tech'

La societat digital no nom茅s ha procurat alternatives tecnol貌giques que faciliten l'activitat de gaireb茅 tots els sectors professionals, tamb茅 ha creat noves realitats i, amb elles, noves problem脿tiques i desafiaments.

L'脿mbit del dret no n'茅s ali猫. La tecnologia dels bots, la intel路lig猫ncia artificial o el big data posen a l'abast del jurista mitjans per agilitzar-ne l'activitat de forma molt significativa. Al mateix temps, la transformaci贸 digital ha originat noves realitats o n'ha redimensionat algunes de les ja existents. Aix貌, des de la perspectiva dels professionals del dret, obliga a una reflexi贸 sobre la naturalesa dels canvis i el seu encaix en categories jur铆diques.

Actualment, el jurista ha d'encarar necess脿riament la digitalitzaci贸, ja sigui com a eina o com a mat猫ria sobre la qual generar alternatives des del punt de vista legal.

Per aquest motiu, la Universitat ha incorporat al grau en Dret un t铆tol propi en Legal Tech. Es tracta d'un programa per inculcar les habilitats i els coneixements necessaris per gestionar el negoci legal lligat a la transformaci贸 digital, liderar el desenvolupament de projectes de legal tech, proporcionar protecci贸 jur铆dica de programari, bases de dades i de la persona i con猫ixer les eines precises per a la implantaci贸 del legal tech.

Per aix貌, els estudiants cursaran assignatures que atenen els diversos plans en qu猫 s'expressa aquesta mat猫ria: Transformaci贸 Digital en el Sector Legal, Nous Models de Negoci, Protecci贸 de Dades, Protecci贸 del Consumidor en l'Entorn Digital i Digitalitzaci贸 de Persones, Digitalitzaci贸 del Sector P煤blic, i Eines Digitals per al Legal Tech.

 

Futurs juristes preparats per al 'legal tech'