Fecha:


  • Comienza: dijous, 17 de maig de 2018 a las 18:00h
  • Finaliza: dijous, 17 de maig de 2018 a las 19:30h
Lugar:


  • Aula 2.12
Contacto

Un nou lideratge es construeix a través del talent

La projecció i sostenibilitat de les empreses i organitzacions avui està en mans del model de lideratge amb què siguin conduïdes. Actualment, el talent és el ben més escàs i el dinamitzador de les entitats que pretenen avançar cap al futur. Per això la gestió d'equips és el factor sobre el qual pivota l'estratègia de les companyies.

El Global MBA de CEU IAM inclou aquest enfocament al seu programa, promovent la reflexió i l'acció conduents a un nou lideratge. En aquesta línia central de la seva proposta s'inclou la sessió "Change Leadership through talent in the XXIst Century", que conduirà l'expert en nou lideratge i soci director de mtH-3, Sergi García-Preckler. El ponent té una dilatada trajectòria en empreses com Sony i recentment s'ha unit a Fanautic, club internacional de referència en economia col·laborativa.

García-Preckler compartirà amb els participants en el Global MBA de CEU IAM la seva visió de com definir estratègies a mig termini i la millor forma d'arribar a ells. Una perspectiva que inclou l'alineació d'objectius en tots els plànols de l'organització i una gestió del lideratge perfeccionat per una bona intel·ligència emocional. El ponent es referirà a tots aquests aspectes des de l'òptica de la generació de valor per a la companyia i la creació d'un llegat per a la societat.

La inscripció es pot fer mitjançant aquest enllaç.