馃帗 Un nou lideratge es construeix a trav茅s del talent

En aquesta l铆nia central de la seva proposta s'inclou la sessi贸 "Change Leadership through talent in the XXIst Century"

Fecha:


  • Comienza: dijous, 17 de maig de 2018 a las 18:00h
  • Finaliza: dijous, 17 de maig de 2018 a las 19:30h
Lugar:


  • Aula 2.12
Contacto

Un nou lideratge es construeix a trav茅s del talent

La projecci贸 i sostenibilitat de les empreses i organitzacions avui est脿 en mans del model de lideratge amb qu猫 siguin condu茂des. Actualment, el talent 茅s el ben m茅s esc脿s i el dinamitzador de les entitats que pretenen avan莽ar cap al futur. Per aix貌 la gesti贸 d'equips 茅s el factor sobre el qual pivota l'estrat猫gia de les companyies.

El Global MBA de CEU IAM inclou aquest enfocament al seu programa, promovent la reflexi贸 i l'acci贸 conduents a un nou lideratge. En aquesta l铆nia central de la seva proposta s'inclou la sessi贸 "Change Leadership through talent in the XXIst Century", que conduir脿 l'expert en nou lideratge i soci director de mtH-3, Sergi Garc铆a-Preckler. El ponent t茅 una dilatada traject貌ria en empreses com Sony i recentment s'ha unit a Fanautic, club internacional de refer猫ncia en economia col路laborativa.

Garc铆a-Preckler compartir脿 amb els participants en el Global MBA de CEU IAM la seva visi贸 de com definir estrat猫gies a mig termini i la millor forma d'arribar a ells. Una perspectiva que inclou l'alineaci贸 d'objectius en tots els pl脿nols de l'organitzaci贸 i una gesti贸 del lideratge perfeccionat per una bona intel路lig猫ncia emocional. El ponent es referir脿 a tots aquests aspectes des de l'貌ptica de la generaci贸 de valor per a la companyia i la creaci贸 d'un llegat per a la societat.

La inscripci贸 es pot fer mitjan莽ant aquest enlla莽.