🎓 Dos llibres per a celebrar el Dia del Pacífic

El 6 de març, amb motiu de la commemoració de la data de la primera trobada documentada entre europeus i habitants del Pacífic, se celebra el Dia del Pacífic. Com en anys anteriors, la Universitat  i Casa Àsia celebrem aquest dia conjuntament.

Fecha:


  • Comienza: dimecres, 06 de de març de 2024 a las 19:00h
  • Finaliza: dimecres, 06 de de març de 2024 a las 20:00h
Lugar:


  • Casa de la Caritat
Contacto

Dos llibres per a celebrar el Dia del Pacífic

El 6 de març, amb motiu de la commemoració de la data de la primera trobada documentada entre europeus i habitants del Pacífic, se celebra el Dia del Pacífic. Com en anys anteriors, la Universitat  i Casa Àsia celebrem aquest dia conjuntament. En aquest cas, amb un acte de presentació de dos llibres: 'Cinc-cents anys d'un oceà anomenat Pacífic' i 'El viatge que ens va unir: estudis entorn de la Primera Volta al Món', tots dos de l'editorial Dykinson.

Totes dues obres tenen una connexió molt directa amb la nostra universitat. No només pels dos estan dirigits pel rector, Rafael Rodríguez-Ponga, i el director dels graus d'Educació, Miguel Ángel Barbero, sinó també perquè una part substancial dels seus capítols està escrita per professors de la nostra universitat.

La presentació es farà en forma de taula rodona. Intervindran la directora de la Càtedra CEU Elcano d'Història i Cultura Naval, María Saavedra; el rector de la nostra universitat i director de l'Associació Espanyola d'Estudis del Pacífic, Rafael Rodríguez-Ponga; i el mateix Miguel Ángel Barbero. La presentació serà a càrrec del director general de Casa Àsia, Javier Parrondo.
 

Dos llibres per a celebrar el Dia del Pacífic