🎓 Marta Massip presenta la gala dels Premis Zapping

La nit del 6 de març se celebra la gala dels 29 Premis Zàping. Es tracta dels guardons a la qualitat audiovisual que entrega l'Associació de Consumidors de Catalunya.

Fecha: dimecres, 06 de de març de 2024 a las 17:45h

Marta Massip presenta la gala dels Premis Zapping

La nit del 6 de març se celebra la gala dels 29 Premis Zàping. Es tracta dels guardons a la qualitat audiovisual que entrega l'Associació de Consumidors de Catalunya.

Com s'indica en la pròpia presentació els Zàping, els premis són el reconeixement a la programació i als professionals de la televisió que no es regeixen únicament per l'audiència i s'esforcen a fer una televisió de qualitat. La votació és popular, ponderada segons els criteris de qualitat, i són els únics premis a la televisió de qualitat que s'entreguen a Catalunya.

Una de les particularitats de la gala és que un dels seus presentadors surt d'un concurs previ al qual poden presentar-se els candidats de manera oberta. En aquest cas, la guanyadora del VII Concurs Jove Presentadora, que dona accés a copresentar la gala, ha estat Marta Massip, estudiant de tercer de Publicitat i Relacions Públiques de la nostra universitat.

Massip va presentar les seues credencials com a presentadora a través d'aquest vídeo, que va ser el que convenció al jurat que era la persona indicada.

Com ella mateixa assenyala és honor per a ella gaudir d'aquesta primera experiència en la indústria audiovisual en companyia de professionals tan destacats. I és que en la gala comptarà, entre altres, amb els següents convidats especials: Roberto Leal (presentador Pasapalabra), Aina Clotet (actriu Això no és Suècia), Bruno Oro (actor), Marc Ribas (presentador Joc de Cartes), Laura Zurriaga (@croquetadexocolata), Pau Mir i Alba Borrero (@viajeroslowcosteros), Mitjanit (@mitjanit.tube), Maria Molins i Nona Sobo (actrius Entrevías), Laura Laorden (PR Specialist Netflix Espanya i Portugal), Mario de la Mano (director Cachitos de ferro i crom), Gabriela Gutiérrez (directora de producció Planeta Calleja), Carlo Boserman (productor i director general Gran Premi), Míriam Pina (directora Joc de Cartes), Mar Bombín (productora executiva de La Veu), Ana Porto (subdirectora Comunicació i RRPP Atresmedia), Xavi Sobrón (productor delegat d'entreteniment de 3Cat).

Pots seguir la gala a través d'aquest enllaç.
 

Marta Massip presenta la gala dels Premis Zapping