Fecha: divendres, 10 de novembre de 2017 a las 14:45h

El màster de l'emprenedoria agroalimentària sostenible

El sector de l'alimentació i les begudes és un pilar bàsic de l'economia. Sempre ha estat així, però ara, a més, presenta unes condicions propícies a la innovació i l'emprenedoria. En l'última dècada s'han generat unes tendències en els hàbits de consum que obren oportunitats a models de negoci agroalimentaris que tinguin a la sostenibilitat com a tret distintiu.

En sintonia amb aquesta circumstància, la nostra universitat, al costat de la SAA-School of Management de la Università degli Studi de Torino i la South Bank University, comença a impartir des de gener de l'any vinent el màster en Food & Beverage Sustainable Entrepreneurship.

En la lògica que domina el mercat agroalimentari, la sostenibilitat es presenta com un atribut davant el consumidor però també com una característica que repercuteix en la perdurabilitat i solidesa del projecte. El màster proporciona les claus teòriques i pràctiques perquè l'emprenedor de l'àmbit agroalimentari desenvolupi el concepte de sostenibilitat en tota la seva extensió.

Amb aquest objectiu, el màster propicia el contacte amb totes les claus de funcionament del sector agroalimentari: el coneixement dels agents del sector, el reconeixement d'oportunitats de negoci o els fonaments sobre els quals ha de basar-se un projecte i la valoració de les implicacions socials del negoci agroalimentari.

El màster s'estructura en tres semestres, cadascun dels quals s'imparteix en una ciutat diferent (Barcelona, Londres, Torí). A més del factor internacional, aquest fet presenta l'avantatge que representa l'oportunitat de conèixer el funcionament del sector agroalimentari en tres mercats diferents.

El contacte amb el sector és una altra de les coses que fan que el màster pugui ser un autèntic viver d'emprenedoria sostenible en l'àmbit de l'alimentació i les begudes. L'alumne entrarà en contacte amb una xarxa de professionals, que l'assessoraran en els seus projectes, i coneixerà des de dins el funcionament de models de negoci sostenibles d'èxit. Les visites, els casi studies i les trobades amb referents del sector són part fonamental del programa. Totes elles són experiències qualitativament diferencials que molt difícilment es poden gaudir fora del màster.

Màster en Food & Beverage Sustainable Entrepreneurship