馃帗 Part legal i de comercialitzaci贸 dels materials educatius

Per tractar aquests assumptes s'ha organitzat, en el marc de l'assignatura de did脿ctica de les ci猫ncies, el Taller de Creaci贸 de Material Educatiu de Forma Legal i per a Venda On-line

Fecha:


  • Comienza: dimarts, 20 de febrer de 2018 a las 16:15h
  • Finaliza: dimarts, 20 de febrer de 2018 a las 20:00h
Lugar:


  • Col路legi Loreto Abat Oliba
Contacto

Part legal i de comercialitzaci贸 dels materials educatius

En l'elaboraci贸 de material educatiu no nom茅s entra en joc la pedagogia, hi ha altres aspectes que el professional de l'Educaci贸 ha de tenir en compte si vol que, efectivament, els recursos que ha creat tinguin aplicaci贸 efectiva. La q眉esti贸 jur铆dica n'茅s un. Conv茅 tenir unes b脿siques nocions legals sobre els l铆mits que hi ha en la realitzaci贸 d'aquest tipus de materials i com est脿 regulada la seva difusi贸. A m茅s, tamb茅 茅s 煤til tenir coneixements sobre la forma de distribuir i comercialitzar els materials.

Per tractar aquests assumptes s'ha organitzat, en el marc de l'assignatura de did脿ctica de les ci猫ncies, el Taller de Creaci贸 de Material Educatiu de Forma Legal i per a Venda On-line. Ho impartir脿 la professora d'angl猫s en educaci贸 Infantil, Gina Aguirre. La ponent aportar脿 la seva experi猫ncia en la creaci贸 de recursos educatius 3 Ways 2 Teach.