🎓 Matrícula oberta en els cursos d'idiomes

Aquests dies finals de setembre, quan acabem de configurar l'agenda d'activitats del curs, són el moment indicat per llançar-se i aprofitar l'oportunitat que la Universitat ofereix d'aprendre idiomes.

Fecha: dimarts, 21 de setembre de 2021 a las 14:00h

Matrícula oberta en els cursos d'idiomes

Aquests dies finals de setembre, quan acabem de configurar l'agenda d'activitats del curs, són el moment indicat per llançar-se i aprofitar l'oportunitat d'aprendre idiomes que ofereix la Universitat.

Cursos d'anglès

En la mateixa Universitat, s'imparteixen els cursos d'anglès. Es fan de manera semipresencial, amb classes a l'aula i tutories i activitats complementàries en línia. Les classes s'imparteixen en dos horaris a triar: dues classes per setmana al migdia o una sola classe el divendres, al matí o a la tarda.

El preu dels cursos inclou la possibilitat de fer l'examen IETLS, que és una de les proves més àmpliament reconegudes internacionalment per universitats i empreses.

A l'hora de valorar des del punt de vista econòmic la possibilitat de cursar idiomes, és interessant tenir en compte que, un cop aprovat el curs, es podran sol·licitar els ajuts Parla 3, que cobreixen fins a 350 euros de l'import.

La inscripció als cursos d'anglès estarà oberta fins al 26 de setembre.

Francès, italià, xinès i alemany

Però el món dels idiomes no s'acaba en l'anglès. Conèixer altres llengües com alemany, francès, italià o xinès aporta, a més de la satisfacció de poder comunicar-se amb milions de persones més en el món, un gran valor afegit professional.

Gràcies als convenis amb el Goethe-Institut, l'Institut Français, l'Istituto Italiano di Cultura i la Fundació Institut Confuci, els membres de la nostra universitat tenen descomptes per fer els seus cursos i exàmens.

Català i castellà

L'aprenentatge d'idiomes no és una qüestió necessàriament transfronterera. Per això la Universitat ofereix cursos de català i castellà, que s'imparteixen de manera semipresencial.
 

Matrícula oberta en els cursos d'idiomes