🎓 Mentors per als estudiants de primer

Per accelerar aquest procés d'aprenentatge, el vicerectorat d'Estudiants ha posat en marxa el Student Mentoring Programme (SMP), que posa en contacte a estudiants de primer any amb companys de tercer i de quart que els poden fer de guia en els primers passos al Campus de Bellesguard.

Fecha: dijous, 22 de juliol de 2021 a las 15:30h

Mentors per als estudiants de primer

En el món acadèmic, l'arribada de setembre representa el començament d'un nou any. Aquesta sensació d'inici s'intensifica en el cas dels estudiants de primer. No és que arrenqui un nou any, és que comença una etapa de la vida diferent.

Per molt que els alumnes ja tinguin el bagatge de molts anys d'estudi, la veritat és que la universitat té els seus propis codis, alguns de reglats i d'altres d'intangibles. Des del moment en què es coneixen, es comprenen i s'interioritzen aquestes regles escrites i no escrites, es comença a treure tot el partit de la vida universitària.

Per accelerar aquest procés d'aprenentatge, el Vicerectorat d'Estudiants ha posat en marxa l'Student Mentoring Programme (SMP), que posa en contacte estudiants de primer any amb companys de tercer i de quart que els poden fer de guia en els primers passos al Campus de Bellesguard.

El mentor SMP ajuda els nouvinguts a integrar-se en la vida universitària, orientar-se en els diferents serveis de la nostra universitat, i els guia durant aquest procés.

Per ser part de l'Student Mentoring Programme (SMP), pots inscriure-t'hi a través del correu electrònic mentoring@uao.es. L'únic requisit és ser estudiant dels dos últims cursos del grau i tenir aprovades les assignatures dels dos primers.
 

Mentors per als estudiants de primer