🎓 Mentors per als estudiants de primer

Per accelerar aquest procés d'aprenentatge, el vicerectorat d'Estudiants ha posat en marxa el Student Mentoring Programme (SMP), que posa en contacte a estudiants de primer any amb companys de tercer i de quart que els poden fer de guia en els primers passos al Campus de Bellesguard.

Fecha: dimecres, 08 de setembre de 2021 a las 15:30h

Mentors per als estudiants de primer

En el món acadèmic, l'arribada de setembre representa el començament d'un nou any. Aquesta sensació d'inici s'intensifica en el cas dels estudiants de primer. No és que arrenqui un nou any, és que comença una etapa de la vida diferent.

Per més que els alumnes ja tinguin el bagatge de molts anys d'estudi, la veritat és que la universitat té els seus propis codis, alguns de reglats i d'altres d'intangibles. Des del moment en què es coneixen, es comprenen i s'interioritzen aquestes regles escrites i no escrites, es comença a treure tot el profit de la vida universitària.

Per accelerar aquest procés d'aprenentatge, el Vicerectorat d'Estudiants ha posat en marxa l'Student Mentoring Programme (SMP), que posa en contacte estudiants de primer any amb companys de tercer i de quart que els poden fer de guia en els primers passos al Campus de Bellesguard.

El mentor SMP ajuda els nouvinguts a integrar-se en la vida universitària, orientar-se en els diferents serveis de la nostra universitat, i els guia durant aquest procés.

Queda per completar-se l'altra part de l'equació: localitzar els denominats mentees; és a dir, estudiants de primer que vulguin comptar amb l'ajuda d'un estudiant ja experimentat. Es pot sol·licitar formar part del programa SMP a través d'aquest formulari.

Mentors per als estudiants de primer