馃帗 Mesures de prevenci贸 en tornar a classe聽

L'inici del curs i el retorn a les aules del Campus de聽Bellesguard聽ser脿 enguany una mica diferent, a causa de les circumst脿ncies derivades de l'epid猫mia. Per raons de seguretat, i per a minimitzar riscos, s'han establerts una s猫rie de protocols d'entrada i per a la mobilitat dins de les instal路lacions que 茅s bo tenir presents.聽聽

Fecha: dilluns, 03 de agost de 2020 a las 09:00h

Mesures de prevenci贸 en tornar a classe聽

L'inici del curs i la tornada a les aules del campus de Bellesguard ser脿 enguany una mica diferent, a causa de les circumst脿ncies derivades de l'epid猫mia. Per raons de seguretat, i per minimitzar riscos, s'han establert una s猫rie de protocols d'entrada i per a la mobilitat dins de les instal路lacions que 茅s bo tenir presents.  

En aquesta l铆nia, el Vicerectorat d'Estudiants i Qualitat va anunciar els canvis relacionats amb la seguretat sanit脿ria dins de la Universitat a trav茅s d'un dec脿leg de prevenci贸 per als alumnes. D'una banda, s'hi expliquen les mesures de control b脿siques per a l'arribada, com el control de la temperatura, l'aplicaci贸 de gel hidroalcoh貌lic, la desinfecci贸 del cal莽at i la mascareta, entre d'altres.

D'altra banda, s'ha creat un dec脿leg de prevenci贸 dins del centre, 茅s a dir, les mesures una vegada dins de la nostra universitat, passat el control d'acc茅s. Entre les normes de prevenci贸 s'inclou portar la mascareta en tot moment, circular en l铆nia pel costat dret, mantenir 2 m de dist脿ncia de seguretat, utilitzar els lavabos de manera individual i no utilitzar les m脿quines de vending, entre d'altres.

 

La nostra universitat ha obtingut el segell d'Espai Protegit de Covid-19 despr茅s que l'auditora i certificadora de sistemes de gesti贸 de prevenci贸 de riscos laborals AUDELCO hagi sotm猫s el centre a una auditoria externa.

Mesures de prevenci贸 en tornar a classe聽