馃帗 Metes aconseguides en la Unirun

M茅s de 5.000 participants han competit en la sisena edici贸 de la Unirun, coneguda com la carrera de les universitats. El trajecte que han fet els corredors ha sigut de 6.779 metres, amb la sortida i l鈥檃rribada al Parc del F貌rum.

Fecha: dilluns, 02 de mar莽 de 2020 a las 15:00h

Metes aconseguides a la Unirun

M茅s de 5.000 participants han competit en la sisena edici贸 de la Unirun, coneguda com la carrera de les universitats. El trajecte que han fet els corredors ha estat de 6.779 metres, amb la sortida i l鈥檃rribada al Parc del F貌rum.

El guanyador d鈥檃questa edici贸 ha estat Alejandro Abellaneda, de la Universitat Polit猫cnica de Catalunya (UPC), amb un temps de 21 minuts i 20 segons. D'altra banda, la primera dona a passar la l铆nia de meta ha estat Neus Mas, de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), amb un temps de 25 minuts i 1 segon.

Els alumnes de la nostra universitat que han arribat els primers a la meta despr茅s de c贸rrer els 6.779 metres han estat Josep Maria Boronat, en la categoria masculina, amb un temps de 25 minuts i 5 segons, i Eulalia Alonso, en la categoria femenina, amb un temps de 25 minuts i 58 segons.

Entre els participants de la Unirun hi ha hagut alumnes, professorat, personal, alumni i simpatitzants de les 12 universitats de Catalunya. De la Universitat, entre els professors i el personal, primera de passar la meta ha estat Chus Pesqueira, degana de la Facultat de Dret i Empresa.

La carrera la impulsa l鈥橢sport Catal脿 Universitari (ECU), amb el suport de l鈥橝juntament de Barcelona, de Sant Adri脿 de Bes貌s i la Secretaria General de l鈥橢sport, i l鈥檕rganitza Gaudium Sports. El patrocinador de la Unirun ha estat la companyia alemanya Adidas.

La copa de campions de la Unirun 2020 ha acabat en mans de la Universitat de Barcelona, amb 347 punts per sis猫 any consecutiu. En segon lloc, la Universitat Polit猫cnica de Catalunya, amb 685 punts i, en tercer lloc, la Universitat Aut貌noma de Barcelona, amb 870 punts.

 

Metes aconseguides a la Unirun