馃帗 Una mirada estiuenca a l鈥檈specialitzaci贸 acad猫mica

La Universitat mantindr脿 les seves portes obertes al juny i juliol per oferir un complet programa de cursos d'estiu.

Fecha: dijous, 06 de juny de 2019 a las 17:00h

Una mirada estiuenca a l鈥檈specialitzaci贸 acad猫mica

La Universitat mantindr脿 les portes obertes el juny i el juliol per oferir un programa complet de cursos d'estiu. Considerant que l'aprenentatge no ha de limitar-se al per铆ode lectiu, la nostra universitat veu en l'estiu l'oportunitat de completar la formaci贸 acad猫mica i treure rendiment del temps lliure en termes de coneixement.

L'oferta acad猫mica d'aquesta Universitat d'Estiu abra莽a les 脿rees d'estudi de Comunicaci贸, Empresa, Educaci贸 i Psicologia, i tots els cursos incideixen en un enfocament espec铆fic i d'actualitat en el seu camp.

El curs d'Organitzaci贸, planificaci贸 i disseny de casaments no nom茅s ensenya a planificar i executar un casament impecable, sin贸 que tamb茅 ensenya a crear, projectar i dissenyar els casaments m茅s m脿gics.

Tamb茅, en la l铆nia d'empresa per貌 estretament relacionat amb la productivitat, la Universitat impartir脿 el curs Boot camp de productivitat. L'objectiu d鈥檃quest curs 茅s oferir passos simples, 煤tils i viables als estudiants universitaris (o als potencials estudiants) per millorar l'efici猫ncia, ser m茅s productius, estar m茅s motivats, gestionar millor el temps i treure el m脿xim profit de l'experi猫ncia universit脿ria.

En el camp de la comunicaci贸, s鈥檌mpartir脿 el curs Compartir i comunicar, formaci贸 en coaching amb cavalls, relacionat tant amb l'脿rea d'Educaci贸 i Humanitats com amb Psicologia. 脡s un taller d'un dia que ensenya a augmentar l鈥檃utoconeixement i ajuda a crear relacions interpersonals basades en el respecte i la confian莽a mutus.

Finalment, cal remarcar el curs de M脿rqueting i xarxes socials. I 茅s que, avui dia, les xarxes socials s'han convertit en un element indispensable en les estrat猫gies de m脿rqueting en l铆nia i comunicaci贸 de molts negocis. Els objectius principals d'aquest curs s贸n ajudar els participants a determinar estrat猫gies per a les xarxes socials, optimitzar la creaci贸 de campanyes publicit脿ries, dominar eines pr脿ctiques i con猫ixer els casos reals de professionals en actiu.

La Universitat d'Estiu tamb茅 ofereix la possibilitat de perfeccionar idiomes (catal脿, castell脿 i angl猫s), aix铆 com de preparar-se per als diferents nivells dels ex脿mens de Cambridge o IELTS.

 

Una mirada estiuenca a l鈥檈specialitzaci贸 acad猫mica