🎓 Una mirada estiuenca a l’especialització acadèmica

La Universitat mantindrà les seves portes obertes al juny i juliol per oferir un complet programa de cursos d'estiu.

Fecha: dijous, 06 de juny de 2019 a las 17:00h

Una mirada estiuenca a l’especialització acadèmica

La Universitat mantindrà les portes obertes el juny i el juliol per oferir un programa complet de cursos d'estiu. Considerant que l'aprenentatge no ha de limitar-se al període lectiu, la nostra universitat veu en l'estiu l'oportunitat de completar la formació acadèmica i treure rendiment del temps lliure en termes de coneixement.

L'oferta acadèmica d'aquesta Universitat d'Estiu abraça les àrees d'estudi de Comunicació, Empresa, Educació i Psicologia, i tots els cursos incideixen en un enfocament específic i d'actualitat en el seu camp.

El curs d'Organització, planificació i disseny de casaments no només ensenya a planificar i executar un casament impecable, sinó que també ensenya a crear, projectar i dissenyar els casaments més màgics.

També, en la línia d'empresa però estretament relacionat amb la productivitat, la Universitat impartirà el curs Boot camp de productivitat. L'objectiu d’aquest curs és oferir passos simples, útils i viables als estudiants universitaris (o als potencials estudiants) per millorar l'eficiència, ser més productius, estar més motivats, gestionar millor el temps i treure el màxim profit de l'experiència universitària.

En el camp de la comunicació, s’impartirà el curs Compartir i comunicar, formació en coaching amb cavalls, relacionat tant amb l'àrea d'Educació i Humanitats com amb Psicologia. És un taller d'un dia que ensenya a augmentar l’autoconeixement i ajuda a crear relacions interpersonals basades en el respecte i la confiança mutus.

Finalment, cal remarcar el curs de Màrqueting i xarxes socials. I és que, avui dia, les xarxes socials s'han convertit en un element indispensable en les estratègies de màrqueting en línia i comunicació de molts negocis. Els objectius principals d'aquest curs són ajudar els participants a determinar estratègies per a les xarxes socials, optimitzar la creació de campanyes publicitàries, dominar eines pràctiques i conèixer els casos reals de professionals en actiu.

La Universitat d'Estiu també ofereix la possibilitat de perfeccionar idiomes (català, castellà i anglès), així com de preparar-se per als diferents nivells dels exàmens de Cambridge o IELTS.

 

Una mirada estiuenca a l’especialització acadèmica