馃帗 Noves nacionalitats irrompen al campus

Noranta-cinc alumnes formen aquesta segona arribada d'alumnes d'intercanvi

Fecha: dimecres, 31 de gener de 2018 a las 16:00h

Noves nacionalitats irrompen al campus

Amb el comen莽ament del segon semestre, nous estudiants internacionals s'incorporen a la nostra universitat. Noranta-cinc alumnes formen aquesta segona arribada d'alumnes d'intercanvi. El grup es caracteritza per la seva diversitat: estan representats 19 pa茂sos diferents.

La Universitat ha organitzat una 鈥Welcome Session鈥 per rebre'ls i celebrar la seva arribada. A primera hora, s'han trobat a l'Aula Magna, on la rectora en funcions, Eva Perea, els has dirigit unes paraules. Posteriorment, al llarg del mat铆, s'han desenvolupat diferents xerrades en la qual se'ls ha proporcionat la informaci贸 necess脿ria per treure el m脿xim partit de la seva vida al campus i a la ciutat de Barcelona. A la tarda, estava previst la trobada amb els tutors respectius.

A la meitat de tot aquest programa, s'ha desenvolupat la denominada "Ice breaking activity", que ha tingut lloc al pati i que ha consistit en el desenvolupament de din脿miques de grup que ajudin a establir els primers lla莽os.

Dem脿, dijous, 1 de febrer, a les 10.00 hores, els interessats a atendre al curs gratu茂t d'espanyol, podran realitzar la prova de nivell. A la tarda, els espera una visita guiada pel barri G貌tic, una bona primera presa de contacte amb la ciutat que els acollir脿 durant els mesos vinents.

Internacionals