Fecha: dimecres, 31 de gener de 2018 a las 16:00h

Noves nacionalitats irrompen al campus

Amb el començament del segon semestre, nous estudiants internacionals s'incorporen a la nostra universitat. Noranta-cinc alumnes formen aquesta segona arribada d'alumnes d'intercanvi. El grup es caracteritza per la seva diversitat: estan representats 19 països diferents.

La Universitat ha organitzat una “Welcome Session” per rebre'ls i celebrar la seva arribada. A primera hora, s'han trobat a l'Aula Magna, on la rectora en funcions, Eva Perea, els has dirigit unes paraules. Posteriorment, al llarg del matí, s'han desenvolupat diferents xerrades en la qual se'ls ha proporcionat la informació necessària per treure el màxim partit de la seva vida al campus i a la ciutat de Barcelona. A la tarda, estava previst la trobada amb els tutors respectius.

A la meitat de tot aquest programa, s'ha desenvolupat la denominada "Ice breaking activity", que ha tingut lloc al pati i que ha consistit en el desenvolupament de dinàmiques de grup que ajudin a establir els primers llaços.

Demà, dijous, 1 de febrer, a les 10.00 hores, els interessats a atendre al curs gratuït d'espanyol, podran realitzar la prova de nivell. A la tarda, els espera una visita guiada pel barri Gòtic, una bona primera presa de contacte amb la ciutat que els acollirà durant els mesos vinents.

Internacionals