Fecha: dijous, 14 de setembre de 2017 a las 13:15h

L’Òscar de la consultoria política

Un alumni Periodisme i Ciències Polítiques de la nostra universitat ha resultat guanyador de dues categories dels premis Napolitan Victory Awards, que són considerats els "Óscar de la consultoria política". Es tracta de Víctor López, que ha estat destacat com a "Consultor Revelació de l'Any" i en la modalitat de "Tecnologia de l'Any Aplicada a la Política".

Els premis, popularment coneguts com "Napolitan", són concedits per The Washington Academy of Political Arts & Sciences (WAPAS) i van ser lliurats en les gales celebrades els dies 31 d'agost i 1 de setembre. Els premis es convoquen com a homenatge a Joe Napolitan, figura de referència de la consultoria política, i es concedeixen als millors professionals en aquest àmbit.

Amb la concessió d'aquesta distinció, López veu reconeguda una trajectòria de vuit anys com a responsable de campanyes de comunicació de responsables polítics de països com els Estats Units, Espanya, Mèxic, Brasil o República Dominicana. Aquesta labor, desenvolupada dins Kayros Group, despatx del qual és president i fundador, li ha fet ser considerat un dels cent professionals polítics més influents de l'any segons WAPAS.

Napolitan Victory Awards