馃帗 La nit m茅s dol莽a de la Comunicaci贸 i la Publicitat

L'Aula Magna de la nostra universitat es va transformar en la factoria de Willy Wonka per a la celebraci贸 dels XII GoliADs UAO CEU Awards

Fecha: divendres, 11 de maig de 2018 a las 14:15h

La nit m茅s dol莽a de la Comunicaci贸 i la Publicitat

L'Aula Magna de la nostra universitat es va transformar en la factoria de Willy Wonka per a la celebraci贸 dels XII GoliADs UAO CEU Awards, premis de la Comunicaci贸 i la Publicitat concedits pels estudiants de Publicitat i Relacions P煤bliques. Es tractava de la gala m茅s dol莽a dels GoliADs, ja que s'ha inspirat en l'argument de la Charlie i la F脿brica de Xocolata, llibre de Roald Dahl que ha estat adaptat al cinema diferents vegades.

En l'脿mbit period铆stic, Helena Garc铆a Melero i I帽aki Gabilondo van veure reconeguda la seva s貌lida carrera amb el premi a la "Millor Presentadora" i a la "Millor Traject貌ria Professional", respectivament. En representaci贸 de Gabilondo, va recollir el GoliAD el periodista Luis del Olmo, que fa uns anys tamb茅 va resultar guardonat. La "Millor Iniciativa Transm茅dia" i la "Millor Iniciativa de Televisi贸" van recaure en els programes "Operaci贸 Triomf" i "Masterchef". De refer猫ncies culin脿ries tamb茅 va ser el premi la "Innovaci贸 i la Creativitat", que va ser concedit al mestre pastisser Jordi Roca. Finalment, "La Segona Hora", de RAC 1, i el Magazine, de La Vanguardia, van ser distingits en les categories de "Millor Iniciativa de Radi" i "Millor Iniciativa de Premsa".

Els premis en les modalitats directament relacionades amb la publicitat van estar molt repartits. El premi a la "Millor Campanya de Valors Humans" va ser per a 'La Despensa Ingredientes Creativos' per la campanya "Escolta, S铆ria" (M茅dicins du Monde). Sapristi, gr脿cies a "El calendari" (El Temps de la Impremta), va rebre el guard贸 a la "Millor Gr脿fica". "Amb Too" (Viladrau), realitzada per Temps BBDO, va ser triada la "Millor Campanya Online", mentre que el "Millor Espot" va recaure en Contrapunt BBDO, per "Petits Plaers" (Cacaolat).

Jack Sparrow desafia Willy Wonka

La gala va ser interrompuda en diverses ocasions per la irrupci贸 del doblador de Johnny Depp, que, a m茅s, va acudir abillat com el capit脿 Jack Sparrow, cosa que va provocar la irritaci贸 de Willy Wonka, que va participar en la cerim貌nia a trav茅s d'una veu en off. Els 'oompa loomp' es va encarregar de fer fora al pirat del Carib.

Novament, i per dotzena vegada, els GoliADs UAO CEU Awards van aconseguir invertir els papers i sotmetre als millors professionals del m贸n de la Comunicaci贸 i la Publicitat al veredicte dels estudiants de Publicitat i Relacions P煤bliques de la Universitat. S贸n els mateixos universitaris els que s'encarreguen d'organitzar tots els aspectes dels premis i la gala, i ho fan en el context de l'assignatura de Direcci贸 d'Esdeveniments i Protocol, que imparteixen Albert Maruny i Xavier Casado. La nit va concloure amb un c貌ctel precedit dels espetecs d'una potent pirot猫cnia.

GoliADs