Fecha: dimarts, 12 de setembre de 2017 a las 14:45h

Nous alumnes arriben al campus

Aquesta setmana comença amb un gran al·licient. Nous alumnes s'incorporen a la vida de la nostra comunitat universitària. Per rebre'ls com es mereixen i donar-los valuosos consells sobre els anys que tenen al davant, la Universitat ha organitzat un acte de benvinguda.

Es tracta que els nouvinguts tinguin una visió global del que la Universitat els pot oferir. Molts d'aquests avantatges són intangibles, difícilment detectables als asèptics programes d'estudis, i representen el veritable valor afegit d'estudiar a la nostra universitat.

A alguns d'ells s'ha referit la vicerectora d'Ordenació Acadèmica, Eva Perea, que, al costat de la vicerectora d'Estudiants i Qualitat, Maite Signes, s'ha encarregat de pronunciar les primeres paraules en l'acte celebrat a l'Aula Magna. Com a qualitats distintives de la nostra universitat, Perea ha al·ludit a l'ocupabilitat, l'alt índex de satisfacció dels estudiants, la pertinença a un grup educatiu amb tres universitats o el fet de ser una universitat "jove però amb experiència".

Aquesta primera presa de contacte també serveix per presentar als nous alumnes els serveis i la rica oferta d'activitats complementàries que tenen al seu abast. En primer lloc, el Servei d'Atenció a l'Estudiant, que, d'ara endavant, serà la seva referència davant qualsevol assumpte. I, després, el Servei de Pràctiques i Ocupació, Llengües, Atenció Psicològica, Biblioteca o l'Oficina Internacional. En el capítol d'activitats, la universitat ofereix possibilitats de diversió i creixement personal a través del Servei d'Esports, la Societat de Debat, el Voluntariat, el Club d'Emprenedors, el Club de Juristes, el Cor, el Grup de Teatre o el Grup Psikhè...