🎓 Obertura de curs i col·locació de la primera pedra

La Universitat celebra l'acte d'obertura del curs 2021/22 (12.00 horas). La cerimònia serveix per a inaugurar oficialment el nou curs i també per recapitular sobre la trajectòria recorreguda en el precedent.

Fecha:


  • Comienza: dimecres, 29 de setembre de 2021 a las 08:00h
  • Finaliza: dimecres, 29 de setembre de 2021 a las 17:00h
Lugar:


  • Campus de Bellesguard
Contacto

Acte d'obertura del nou curs acadèmic

La Universitat celebra l'acte d'obertura del curs 2021/2022 a les 12:00. La cerimònia serveix per inaugurar oficialment el nou curs i també per rememorar la trajectòria recorreguda en el precedent.

D'això últim se n'encarregarà el secretari general de la Universitat, Pablo Nuevo, que llegirà la Memòria del curs 2020/2021. La cerimònia, que conclourà amb unes paraules del president del grup CEU i gran canceller de la nostra universitat, Alfonso Bullón de Mendoza, comptarà també amb les intervencions del rector, Rafael Rodríguez-Ponga, i la consellera de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya, Gemma Geis.

La lliçó magistral contindrà una reflexió sobre l'impacte de la pandèmia en l'economia. S'encarregarà de fer-ho el catedràtic emèrit de la nostra universitat Clemente Polo, en el curs de la ponència "COVID 19: algunes lliçons per al futur".

Es pot seguir la retransmissió mitjançant aquest enllaç

 

Acte d'obertura del nou curs acadèmic