🎓 Obertura de curs i col·locació de la primera pedra

La Universitat celebra l'acte d'obertura del curs 2021/22 (12.00 horas). La cerimònia serveix per a inaugurar oficialment el nou curs i també per recapitular sobre la trajectòria recorreguda en el precedent.

Fecha:


  • Comienza: dimecres, 29 de setembre de 2021 a las 09:00h
  • Finaliza: dimecres, 29 de setembre de 2021 a las 18:00h
Lugar:


  • Campus de Bellesguard
Contacto

Obertura de curs i col·locació de la primera pedra

La Universitat celebra l'acte d'obertura del curs 2021/2022 a les 12:00. La cerimònia serveix per inaugurar oficialment el nou curs i també per recapitular la trajectòria recorreguda en el precedent.

D'això últim se n'encarregarà el secretari general de la Universitat, Pablo Nuevo, que llegirà la Memòria del curs 2020/2021. La cerimònia, que conclourà amb unes paraules del president del grup CEU i gran canceller de la nostra universitat, Alfonso Bullón de Mendoza, comptarà també amb les intervencions del rector, Rafael Rodríguez-Ponga, i de la directora general de Planificació en l'Àmbit d'Universitats de la Secretaria d'Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, Mercè Chacón.

La lliçó magistral contindrà una reflexió sobre l'impacte de la pandèmia en l'economia. S'encarregarà de fer-ho el catedràtic emèrit de la nostra universitat Clemente Polo, en el curs de la ponència "La nova situació econòmica produïda per la pandèmia".

Primera pedra

Amb motiu de la presència al nostre campus del gran canceller i del director general del grup CEU, Javier Tello, es col·locarà la primera pedra del nou edifici. Aquest acte, carregat de simbolisme per a la nostra comunitat universitària, se celebrarà a les 17:00 als terrenys on s'erigiran les noves instal·lacions.

Obertura de curs i col·locació de la primera pedra