馃帗 M茅s oportunitats per als bons estudiants

Per tercer any consecutiu, ha incrementat el nombre de beques del programa CEU Merit, creat per recompensar el rendiment acad猫mic d'estudiants de batxillerat i cicles formatius d'acc茅s a la Universitat

Fecha: dimecres, 28 de febrer de 2018 a las 14:15h

M茅s oportunitats per als bons estudiants

La Universitat segueix apostant pel m猫rit acad猫mic. Per tercer any consecutiu, ha incrementat el nombre de beques del programa CEU Merit, creat per recompensar el rendiment acad猫mic d'estudiants de batxillerat i cicles formatius d'acc茅s a la Universitat. Per al curs vinent , est脿 previst lliurar-ne 66: 53 beques nacionals i 13 internacionals.

L'ajuda s'aplica sobre el cost d'un curs en un grau de la nostra universitat, del que cobreix entre el 50% i el 100%. La beca no es concedeix de forma puntual, constitueix un comprom铆s de la Universitat amb l'alumne, per la qual cosa es renova autom脿ticament cada any de la carrera en cas que l'estudiant mantingui el nivell exigit.

El termini per presentar la sol路licitud i la documentaci贸 per postular-se com a candidat finalitza el 4 de juny i l'11 de juny es publicar脿 la resoluci贸 de les beques. La decisi贸 sobre la concessi贸 ser脿 coneguda pel beneficiari abans que fer la prova d'acc茅s a la universitat, la qual cosa li permetr脿 fer l'examen amb la tranquil路litat de saber que compta amb l'ajuda.

CEU Merit