Fecha: dimecres, 28 de febrer de 2018 a las 14:15h

Més oportunitats per als bons estudiants

La Universitat segueix apostant pel mèrit acadèmic. Per tercer any consecutiu, ha incrementat el nombre de beques del programa CEU Merit, creat per recompensar el rendiment acadèmic d'estudiants de batxillerat i cicles formatius d'accés a la Universitat. Per al curs vinent , està previst lliurar-ne 66: 53 beques nacionals i 13 internacionals.

L'ajuda s'aplica sobre el cost d'un curs en un grau de la nostra universitat, del que cobreix entre el 50% i el 100%. La beca no es concedeix de forma puntual, constitueix un compromís de la Universitat amb l'alumne, per la qual cosa es renova automàticament cada any de la carrera en cas que l'estudiant mantingui el nivell exigit.

El termini per presentar la sol·licitud i la documentació per postular-se com a candidat finalitza el 4 de juny i l'11 de juny es publicarà la resolució de les beques. La decisió sobre la concessió serà coneguda pel beneficiari abans que fer la prova d'accés a la universitat, la qual cosa li permetrà fer l'examen amb la tranquil·litat de saber que compta amb l'ajuda.

CEU Merit