馃帗 Orientaci贸 abans d'obrir etapa universit脿ria

Al voltant de cinc-cents estudiants de Batxillerat han participat en les Jornades de Portes Obertes, organitzades per a estudiants i centres.

Fecha: divendres, 01 de febrer de 2019 a las 13:15h

Orientaci贸 abans d'obrir etapa universit脿ria

Al voltant de cinc-cents estudiants de Batxillerat han participat en les Jornades de Portes Obertes, organitzades per a estudiants i centres. Per a molts d'ells, ha suposat un primer contacte amb el m贸n universitari. L'esperit primordial d'aquesta activitat 茅s precisament aquest, propiciar que els futurs universitaris coneguin l'atmosfera universit脿ria i, en particular, els trets que distingeixen la nostra universitat dins del sistema universitari.

Els estudiants que participen en les Portes Obertes comparteixen il路lusi贸 per la nova etapa que estan a punt d'obrir i, en molts casos, una l貌gica inquietud, perqu猫 ha arribat el moment de decidir sobre la seva vocaci贸. El disseny de la jornada tracta de connectar amb aquest sentiment, per aquest motiu el mat铆 s'ha obert amb la xerrada 'Deu idees per a una bona elecci贸'. En aquesta presentaci贸 interactiva, l'actor i professor de Comunicaci贸 Quim Casas ha compartit certes claus que posen llum sobre les inc貌gnites que pugui haver a l'hora de triar carrera.

Si b茅 茅s cert que els futurs universitaris tenen en com煤 l'expectativa del canvi que est脿 a punt d'arribar, despr茅s, individualment, la seva curiositat s'orienta en funci贸 de les 脿rees de coneixement que els susciten inter猫s. Per aquest motiu, despr茅s de la presentaci贸 general, s'han desplegat diferents tallers connectats amb les diverses disciplines. Aquests tallers estan pensats per transmetre una idea real del que impliquen els diversos estudis, la din脿mica a l'aula dels mateixos i les sortides professionals que ofereixen.

Finalment, la jornada de Portes Obertes ha constitu茂t una bona oportunitat de con猫ixer la proposta formativa de grau de la nostra universitat. Aquest any, l'oferta de grau presenta significatives novetats, com s贸n la creaci贸 del grau en Comunicaci贸 Digital i Mitjans Interactius, la incorporaci贸 del Programa d'Especialitzaci贸 en Direcci贸 de Comunicaci贸 i Esdeveniments al grau en Publicitat i Relaciones P煤bliques, la potenciaci贸 de la dimensi贸 presencial del grau en Criminologia i Seguretat i l'addici贸 del component de Relacions Internacionals en els dobles graus de Periodisme + Ci猫ncies Pol铆tiques i de Dret + Ci猫ncies Pol铆tiques.

 

Orientaci贸 abans d'obrir etapa universit脿ria