🎓 Orientació abans d'obrir etapa universitària

Al voltant de cinc-cents estudiants de Batxillerat han participat en les Jornades de Portes Obertes, organitzades per a estudiants i centres.

Fecha: divendres, 01 de febrer de 2019 a las 13:15h

Orientació abans d'obrir etapa universitària

Al voltant de cinc-cents estudiants de Batxillerat han participat en les Jornades de Portes Obertes, organitzades per a estudiants i centres. Per a molts d'ells, ha suposat un primer contacte amb el món universitari. L'esperit primordial d'aquesta activitat és precisament aquest, propiciar que els futurs universitaris coneguin l'atmosfera universitària i, en particular, els trets que distingeixen la nostra universitat dins del sistema universitari.

Els estudiants que participen en les Portes Obertes comparteixen il·lusió per la nova etapa que estan a punt d'obrir i, en molts casos, una lògica inquietud, perquè ha arribat el moment de decidir sobre la seva vocació. El disseny de la jornada tracta de connectar amb aquest sentiment, per aquest motiu el matí s'ha obert amb la xerrada 'Deu idees per a una bona elecció'. En aquesta presentació interactiva, l'actor i professor de Comunicació Quim Casas ha compartit certes claus que posen llum sobre les incògnites que pugui haver a l'hora de triar carrera.

Si bé és cert que els futurs universitaris tenen en comú l'expectativa del canvi que està a punt d'arribar, després, individualment, la seva curiositat s'orienta en funció de les àrees de coneixement que els susciten interès. Per aquest motiu, després de la presentació general, s'han desplegat diferents tallers connectats amb les diverses disciplines. Aquests tallers estan pensats per transmetre una idea real del que impliquen els diversos estudis, la dinàmica a l'aula dels mateixos i les sortides professionals que ofereixen.

Finalment, la jornada de Portes Obertes ha constituït una bona oportunitat de conèixer la proposta formativa de grau de la nostra universitat. Aquest any, l'oferta de grau presenta significatives novetats, com són la creació del grau en Comunicació Digital i Mitjans Interactius, la incorporació del Programa d'Especialització en Direcció de Comunicació i Esdeveniments al grau en Publicitat i Relaciones Públiques, la potenciació de la dimensió presencial del grau en Criminologia i Seguretat i l'addició del component de Relacions Internacionals en els dobles graus de Periodisme + Ciències Polítiques i de Dret + Ciències Polítiques.

 

Orientació abans d'obrir etapa universitària