🎓 Presentació del llibre Pandèmia i resiliència

Aquesta anàlisi panòptica és el que ofereix el llibre Pandèmia i resiliència: aportacions acadèmiques en temps de crisis (EUNSA). L'obra s'ha realitzat sota l'impuls del grup 'Família, Educació i Escola Inclusiva' (TRIVIUM), i coordinat pels professors Mª Teresa Signes, Cintia Carreira i Marcin Kazmierczak.

Fecha:


  • Comienza: dimarts, 20 de octubre de 2020 a las 17:00h
  • Finaliza: dimarts, 20 de octubre de 2020 a las 18:00h
Lugar:


  • Universitat Abat Oliba CEU
Contacto

Presentació del llibre 'Pandemia y resiliencia'

La pandèmia de covid-19 és un succés generacional que incideix en tots els plans de la societat. No es tracta d'un assumpte únicament epidemiològic, el seu impacte se sent en tots els aspectes de la vida humana, i per això és necessària una reflexió multidisciplinària per entendre el fenomen.

Aquesta anàlisi panòptica és el que ofereix el llibre Pandemia y resiliencia: aportaciones académicas en tiempos de crisis (EUNSA). L'obra s'ha fet sota l'impuls del grup Família, Educació i Escola Inclusiva (TRIVIUM), i coordinat pels professors M. Teresa Signes, Cintia Carreira i Marcin Kazmierczak.

La presentació d'aquest llibre, que inclou reflexions des de la filosofia, la literatura, la psicologia, la filologia, l'educació o el dret, es farà el dia 20 d'octubre a les 18:00. Per assistir-hi presencialment és necessari confirmar-ho a protocol@uao.es. També es pot seguir la presentació mitjançant aquest enllaç
 

Presentació del llibre 'Pandemia y resiliencia'