馃帗 Pe莽a clau de la vocaci贸 d'internacionalitat

Ja estan aqu铆 els 81 nous estudiants internacionals que s'incorporen en aquest primer semestre a la vida de la Universitat

Fecha: dimarts, 04 de setembre de 2018 a las 18:15h

Pe莽a clau de la vocaci贸 d'internacionalitat

Ja estan aqu铆 els 83 nous estudiants internacionals que s'incorporen en aquest primer semestre a la vida de la Universitat. S贸n alumnes vinguts de 22 pa茂sos diferents. Alguns procedeixen de pa茂sos ve茂ns, uns altres s贸n originaris de llunyanes terres, per貌 tots s贸n pe莽a clau per fer que l'experi猫ncia d'estudiar a la nostra universitat sigui genu茂nament internacional.

Per rebre'ls com es mereixen, el Servei de Relacions Internacionals ha desenvolupat una jornada sota la denominaci贸 de 'Welcome Day'. Es tractava, d'una banda, que aquests estudiants sentissin la benvinguda de la instituci贸 i, per un altre, de proporcionar-los informaci贸 煤til per a la vida al campus.

La jornada ha comen莽at amb unes paraules del vicerector de Recerca i Relacions Internacionals, Alessandro Mini, i del director del Servei de Relacions Internacionals, Swen Seebach. Despr茅s d'aquestes presentacions, han rebut informaci贸 dels diferents serveis del centre: Lleng眉es, Biblioteca, Atenci贸 a l'Alumne, Esport, Activitats Culturals, Inform脿tica... Tamb茅 han mantingut una trobada amb agents de la Gu脿rdia Urbana de Barcelona, que els han donat indicacions sobre com moure's amb seguretat a la ciutat.

El Welcome Day tamb茅 茅s una forma que l'estudiant internacional conegui a la resta d'alumnes d'intercanvi, amb els quals comparteix moment vital. Per a aix貌 s'havien previst unes activitats de 'Ice Breaking' destinades a comen莽ar a teixir complicitats.

Part fonamental del fet de formar part d'un programa d'intercanvi 茅s submergir-se en la cultura i la din脿mica de la ciutat d'acolliment. Per aquesta ra贸, dins dels actes de benvinguda, est脿 programada una vista cultural al barri hist貌ric de Barcelona.

 

Welcome Day