Fecha: dimarts, 04 de setembre de 2018 a las 18:15h

Peça clau de la vocació d'internacionalitat

Ja estan aquí els 83 nous estudiants internacionals que s'incorporen en aquest primer semestre a la vida de la Universitat. Són alumnes vinguts de 22 països diferents. Alguns procedeixen de països veïns, uns altres són originaris de llunyanes terres, però tots són peça clau per fer que l'experiència d'estudiar a la nostra universitat sigui genuïnament internacional.

Per rebre'ls com es mereixen, el Servei de Relacions Internacionals ha desenvolupat una jornada sota la denominació de 'Welcome Day'. Es tractava, d'una banda, que aquests estudiants sentissin la benvinguda de la institució i, per un altre, de proporcionar-los informació útil per a la vida al campus.

La jornada ha començat amb unes paraules del vicerector de Recerca i Relacions Internacionals, Alessandro Mini, i del director del Servei de Relacions Internacionals, Swen Seebach. Després d'aquestes presentacions, han rebut informació dels diferents serveis del centre: Llengües, Biblioteca, Atenció a l'Alumne, Esport, Activitats Culturals, Informàtica... També han mantingut una trobada amb agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona, que els han donat indicacions sobre com moure's amb seguretat a la ciutat.

El Welcome Day també és una forma que l'estudiant internacional conegui a la resta d'alumnes d'intercanvi, amb els quals comparteix moment vital. Per a això s'havien previst unes activitats de 'Ice Breaking' destinades a començar a teixir complicitats.

Part fonamental del fet de formar part d'un programa d'intercanvi és submergir-se en la cultura i la dinàmica de la ciutat d'acolliment. Per aquesta raó, dins dels actes de benvinguda, està programada una vista cultural al barri històric de Barcelona.

 

Welcome Day