Fecha: dimecres, 31 de octubre de 2018 a las 15:30h

Els tres pilars que sostenen al CEO

Els estudiants de l'assignatura d'Entrepreneurship, emmarcada dins del grau en Direcció d'Empreses, han tingut l'oportunitat de mantenir una trobada amb el strategic adivsor de Wandera, Luis Álvarez Satorre.

Durant la sessió, el ponent ha compartit amb l'audiència la seva experiència en la gestió de grans empreses, algunes de tanta envergadura com British Telecom Global Services, companyia de la qual va ser CEO, la qual cosa significava tenir prop de 20.000 persones sota la seva responsabilitat.

Álvarez Satorre també és una de les veus més acreditades en la divulgació de temes relacionades amb la gestió empresarial. Aquest és el tema que tracta en el seu llibre Becoming a 3D CEO, en el qual desenvolupa els tres pilars en els quals ha de fonamentar-se el lideratge d'empreses i organitzacions.

La trobada amb Álvarez Satorre, promogut pel professor de l'assignatura d'Entrepreneurship, Marc Muñoz Bosch, s'insereix en la línia experiencial que la Universitat vol imprimir en els estudis de l'àrea d'Empresa. Es tracta que el període d'estudis es converteixi en un període d'intens contacte amb persones que estan liderant les transformacions que viuen tots els sectors econòmics. El desenvolupament del programa e/xperience, que té lloc tots els dimecres apunta en aquesta direcció.

 

Luis Álvarez Satorre