🎓 Plan de Actuación

coronavirus
Ser-hi o ser-hi: com serà la docència del curs 20/21 a la UAO CEU?

Passi el que passi, ser-hi sempre

Per al curs 2020/2021 la UAO CEU ha desenvolupat un model de doble presencialitat en què l'estudiant podrà assistir a classe al campus o bé connectar-se a l'aula des dels seus dispositius. La planificació general docent oferirà el màxim d'activitats formatives amb presència física.

Per fer realitat aquest nou model, la Universitat Abat Oliba CEU ha equipat totes les aules amb el sistema HyFlex, que garanteix classes interactives en què participen tant els estudiants que són al campus com els que són a casa. D'aquesta manera, tots els estudiants (siguin on siguin) són presents i interactuen a classe. Aquesta és l'anomenada "doble presencialitat", que permet ser a l'aula físicament o digitalment.HyFlex
 


Com funciona?

Els alumnes podran seguir la classe en directe des del campus o des de casa seva. En cas de desplaçar-se fins a la UAO CEU, es prendran totes les mesures d'higiene i seguretat establertes per les autoritats, certificades per una auditoria externa independent. Així, només cal assistir-hi i participar-hi.

Podràs connectar-te des de casa o des d'on siguis en directe mitjançant qualsevol dispositiu electrònic, escollint la càmera que més bé focalitzi el que succeeix a la sessió.. Un sol clic permetrà veure l'aula com si fóssim a la quarta fila, veure com els companys plantegen els seus dubtes o escoltar el professor des d'un pla subjectiu (que ens el mostra cara a cara i ens permet interactuar-hi). D'aquesta manera, ser a casa és gairebé el mateix que ser dins de l'aula: cada alumne pot fer de realitzador i escollir quina càmera veure en cada moment per tenir la seva pròpia visió de la classe.

La interacció no acaba aquí: des de casa l'estudiant es pot connectar a una sessió de treball amb la resta d'alumnes que són físicament a classe, de manera que no hi ha cap impediment per formar equips de treball. La distància es redueix a un sol clic des de qualsevol dispositiu.

Experiència d'aprenentatge interactiva
Experiència d'aprenentatge interactiva
Com ens organitzem?

Quan això no sigui possible, les assignatures s'organitzaran per a desenvolupar el model de doble presencialitat (classes pràctiques, sessions de presència física per a realitzar activitats d'avaluació contínua, etc.), i a que es generi una experiència d'aprenentatge interactiva de totes maneres.

Aunque estés lejos seguirás estando cerca
Encara que siguis lluny, continuaràs sent a prop
I si no puc anar al campus per motius de salut o perquè visc lluny?

Si en justifiques els motius, pots sol·licitar la presència digital durant tot o part del quadrimestre o del curs. Per tant, si vius lluny, no tindràs cap problema..

Seguridad sanitaria independiente
Seguretat sanitària independent
Seguretat doblement acreditada

La Universitat està compromesa a oferir un campus segur i saludable als estudiants. Per això, no només segueix els protocols sanitaris establerts per les autoritats, també disposa de l'acreditació d'una empresa auditora independent.


Més enllà d'una doble presencialitat

La doble presencialitat és un canvi de paradigma important, ja que implica dues maneres diferents de ser present en una classe. Però hi ha molt més: la veritable evolució no és en el camp tecnològic, sinó en el metodològic. La universitat torna a ser un lloc de descobriment, de passió i de pensament; no és un lloc on aprovar, és un lloc per arribar a ser el que es vol ser.

Ser digital
Ser digital
Digital in & out

La universitat, en consonància amb el món, és digital. El sistema de doble presencialitat és ser digital, un campus virtual amb recursos multimèdia de suport a l'aprenentatge és ser digital, i evolucionar per integrar les competències digitals de cada professió als plans d'estudis és ser digital.

Pensar
Pensar
Doing & experiencing

Creiem que a la universitat no s'aprèn a còpia de memoritzar. La nostra metodologia creu a aprendre a partir de pensar i fer. Creiem que vens a la universitat per fer i pensar o per pensar i fer (l'ordre dependrà de l'assignatura i el curs). Si no saps fer, què saps? O, el més important: si no saps pensar, què faràs?

Ser independiente
Ser independent
Deconstructing knowledge

Desconstruïm els continguts de cada disciplina en parts més petites, i ho fem perquè trobis sentit a tot el que aprenguis. Les assignatures evolucionen i s'estructuren a partir de conceptes interrelacionats. Així és més fàcil entendre'n cada part i el conjunt que formen.

El teu jo professional, personal i social
Això va més enllà de tu

A l'horitzó del futur tenim tres metes: el teu jo professional, el teu jo personal i el teu jo social. I és que creiem que la meta ha d'anar més enllà de tu perquè puguis contribuir a la societat de què formes part. Per això, la metodologia de la UAO CEU està orientada a ajudar-te a créixer com a professional i com a persona i, també, a ajudar-te a contribuir en el bé comú. Per molt que hi hagi impossibles, creiem que entre tots ho podrem aconseguir, perquè cada persona té capacitat per contribuir a un futur millor. Per això la teva vida a la universitat va més enllà de tu.

L'esforç està directament relacionat amb aprendre el que s'ha escollit, i gaudir de l'aprenentatge està directament relacionat amb la convicció que es podrà contribuir a millorar el món.
Professionalitat
Professionalitat
Ser professional

El Servei d'Orientació Professional serà al teu costat des de primer curs perquè puguis desenvolupar les teves competències professionals. Si vols més informació sobre els serveis que ofereix, només has de fer clic aquí.

Personal
Personal
Ser o no ser

El programa de mentoring contribueix a fer que cada estudiant desenvolupi tot el seu potencial, ja que fomenta la capacitat de lideratge, de comunicació, de treballar en equip, d'innovar o de prendre decisions. Així et serà més fàcil arribar a ser qui vulguis ser.
Acció tutorial.

Social
Social
Ser social

Per ajudar-te en la teva contribució a millorar el món, posem a la teva disposició programes de voluntariat gràcies als quals podràs participar en projectes estatals i internacionals. Per a la UAO CEU és molt important aprendre com podem transformar la societat i orientar-la al bé comú. Pots conèixer el nostre vessant social aquí.

No només un títol universitari
No només un títol universitari
Certificació de competències transversals

Quines competències de futur vols desenvolupar? La UAO CEU t'ajuda a adquirir i practicar competències transversals complementàries a la teva titulació, i te les certifica perquè puguis disposar d'una acreditació digital que enriqueixi el teu currículum o el teu perfil de LinkedIn.
Programa CEU ePlus