Fecha: dimarts, 31 de juliol de 2018 a las 12:00h

Port de confluència del Dret marítim

Durant la setmana passada es va celebrar a la nostra universitat una nova edició de la Barcelona International School in Martime Law, organitzada en col·laboració amb el despatx Blas de Lezo i la City Law School, centre pertanyent la City University of London.

Aquest curs d'estiu és una cita anual de referència per a professionals del Dret marítim i del Comerç internacional que desitgen ampliar perspectives sobre la situació i tendències futures del sector. Al llarg dels cinc dies que va durar el curs, es van tractar les qüestions que marquen l'actualitat de la regulació del tràfic marítim, el transport per mar i terra i les relacions comercials internacionals.

Totes aquestes qüestions es van analitzar des de la perspectiva del Dret marítim anglès, que és el marc regulador de referència de la majoria de contractes d'aquesta naturalesa. Precisament, aquesta atenció a la llei anglesa ha estat un dels valors diferencials del màster universitari en Dret Marítim de la nostra universitat, titulació emparentada directament amb la temàtica tractada en la Summer School in Maritime Law.

 

Dret marítim